Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +436
źródło: 1000005736
Pobierz
SzubiDubiDu +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000005736
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Wyceniaj się na tyle żebyś to Ty był zadowolony (ale nie bądź chciwy przy tym - licz uczciwie!). Pomyśl ile czasu zajmie Ci zmontowanie tego, pomyśl o tym że w Święta będziesz pracował. Jaka suma Ci wyjdzie to taką podaj. Chyba że potrzebujesz tej kasy to zejdź tyle ile uważasz za stosowne. Jak klient bogaty
Po co ci szablon od podstaw jeśli można wiedzieć?
Pewnie czasem mógłbym wziąć więcej, ale po co skoro to co dostałem mnie w zupełności satysfakcjonuje? Jak nie wyrabiasz się z robotą to wtedy podnosisz stawkę i dalej jesteś usatysfakcjonowany. No chyba że chcesz klienta wydoić to wtedy koś ile wlezie :)
@Mokrysedes: hehe właśnie raz trafiłem na takiego cwaniaka. Gościu naciągnął mnie na tysiaka ale jednocześnie stracił stałego klienta na którym zarabiałby CIĄGLE :)
zawsze wydawalo mi sie ze przy takich standardowych zleceniqch sa tez standardowe stawki cos na wzor 1-2k czy cos w desen
Jak ktoś chce szablon od podstaw (w miarę) to nie ma czegoś takiego jak standardowa stawka. Poza tym nie wiadomo ile funkcji ma być edytowalnych przez klienta, sekcje które pojawiają się po spełnieniu ustalonych parametrów, ile zautomatyzowane a ile ręcznie i pierdyliard innych czynników. Nie będziesz miał porównania do innych szablonów właśnie o
postaram się wyceniać tak co bybyło spoko dla dwóch stron :D
@ PS1