Mireczki, smarujcie karty, jest nowa cebula ( ͡°͜ʖ͡°) Nie ma darmo ale jest taniej
Na #jd wróciły kupony 5$/8$. Dają za rejestracje o (naszej) godzinie 8 rano. Najlepsze jest to że działają na każdego sprzedawce! Nie tylko na produkty z jd-collection (jak do tej pory). Poza tym można łączyć sprzedawców jak potrzeba zapychacza ( ͡°͜ʖ͡°)
cebula dla przykładu: Xiaomi Power Bank 10000mAh - 11,99$ Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge - 11,99$ Xiaomi Roidmi - 8,99$ Xiaomi Roidmi 2S - 10,99$ Xiaomi Mi Band 2 - 17,99$ Xiaomi Mi WiFi Amplifier - 4,99$
Do tego sporo niefirmowych dupereli :) ładowarek, kabli, zegarków, żarówek/taśm led Na pewno można coś wygrzebać Wołam też #joybuy #banggood #gearbest #cebulaonline
@radekrad: robisz tyle multikont ile chcesz kuponów - 1 kupon na 1 konto. Spokojnie zrobisz kilka/kilkanaście kont. Nie trzeba nic potwierdzać. tylko login, hasło i kod z obrazka ( ͡°͜ʖ͡°)
@PaulStone: Za konto z dzisiaj raczej jutro nie dostaniesz. Nie wiadomo jaka jest pula kuponów na dzień. Zrób jedno konto teraz to się okaże. Jak nie zeszły to jeszcze dostaniesz.
Nie ma darmo ale jest taniej
Na #jd wróciły kupony 5$/8$. Dają za rejestracje o (naszej) godzinie 8 rano.
Najlepsze jest to że działają na każdego sprzedawce! Nie tylko na produkty z jd-collection (jak do tej pory).
Poza tym można łączyć sprzedawców jak potrzeba zapychacza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
cebula dla przykładu:
Xiaomi Power Bank 10000mAh - 11,99$
Xiaomi Power Bank 2 10000mAh Quick Charge - 11,99$
Xiaomi Roidmi - 8,99$
Xiaomi Roidmi 2S - 10,99$
Xiaomi Mi Band 2 - 17,99$
Xiaomi Mi WiFi Amplifier - 4,99$
Do tego sporo niefirmowych dupereli :) ładowarek, kabli, zegarków, żarówek/taśm led
Na pewno można coś wygrzebać
Wołam też #joybuy #banggood #gearbest #cebulaonline
źródło: comment_8pZ8eqq0m9sHGsi4VmZd6s7PAxWGzNjB.jpg
Pobierzźródło: comment_dTw4cj1G24rRhcP7V8drRU1yEejcGrcQ.jpg
Pobierz@pirat183: sam sie generuje
@fristajlor: nie trzeba
@Tekedo: czemu wiec nie mowiles