Wpis z mikrobloga

Miraski pomocy, mam zablokowanego iphone 6 bo koleżanka zapomniała hasła i strzelała co zablokowało telefon ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Problem jest taki, że w żaden sposób telefon nie chce wejść w tryb DFU/recovery. Przy przyciskaniu home+power ciagle dochodzi do czarnego loga apple na białym tle i się restartuje, a klasyczny sposób 10 sekund home+power i 5 sekund home nie robi nic a telefon odpala się normalnie. Dodatkowo itunes pokazuje coś takiego jak picrel. Spotkał ktoś się z takim przypadkiem, że telefonu nie szło wprowadzić tryb awaryjny?
#iphone #ios
Zekkeh - Miraski pomocy, mam zablokowanego iphone 6 bo koleżanka zapomniała hasła i s...

źródło: comment_xSKt5JsDQPtGwIuz86pyq9DWVANRSbiY.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zekkeh: to źle coś robisz. Tak czy inaczej hasła nie ominiesz. Albo koleżanka sobie przypomni, albo cegła. Może Apple pomoże jakoś jak udowodni ze ona jest właścicielem ale wątpię.
  • Odpowiedz
@MrPiotr: Dokładnie tak robię, telefon po prostu się uruchamia XDD Próbowałem też 2 innych patentow i za każdym razem to samo. Tak jakbym go normalnie włączał.
  • Odpowiedz
@dawidf: Kabel wygląda na porządny. Z iphone miałem już styczność wielokrotnie i wiem co robię, dlatego jestem w szoku bo myślałem, że to będzie banalne w naprawie a tu beka, bo telefon oszalał. Patrzyłem nawet na yt, wszystko robię tak samo.
@MrPiotr: Trzymam cały czas, jak już się włączy normalnie do home screen to odpuszczam bo dalej nie ma sensu trzymać XD
  • Odpowiedz
  • 0
@Zekkeh wciąż twierdzę ze cos nie idzie tak jak trzeba :P Na włączonym ajfonie wciskasz Home + power, czekasz aż będzie czarny ekran, TRZYMASZ CAŁY CZAS, puszczasz power i czekasz na info w iTunesie?
  • Odpowiedz