@Stockham: wyobrażam sobie jakby społeczeństwo dowiedziało się o 90% afer, gdyby media nie zadawały niewygodnych pytań i nie biegały za posłami po sejmie, z pewnością kultura polityczna jest w Polsce dokładnie taka sama jak w Niemczech czy Wielkiej Brytanii, stąd nagła potrzeba ograniczenia swobody pracy dzeinnikarzy w Sejmie
@SynuZMagazynu: ciemny jestes - zrozum ludku z ograniczonymi horyzontami - na tym polega ustroj panstwa - dziennikarze sa twoimi oczami i uszami. Oni sa od KONTROLOWANIA poslow w twoim imieniu. Czemu wy ograniczeni pisiacy chcecie sami wiazac sznur na wlasnej szyi? Niewyobrazalna wrecz glupota.
@pk347: Przecież za PO też próbowali ograniczać te przepustki i to jakoś uporządkować. Wtedy też się rozległ krzyk oburzenia. W Polsce dziennikarze to święte krowy. W dodatku kłamiące i manipulujące.
@Thorkill: no ja wiem, ze dla was tylko Kanie, Rachonie, Republiki, Gmyzy, TVPisy, Niezalezne - to jedyne prawilne, niezalezne i NIEMAINSTREAMOWE media. Na ruska mentalnosc nie ma leku...
@Thorkill: W każdym cywilizowanym kraju zawód dziennikarza jest zawodem publicznego zaufania na specjalnych zasadach, zwłaszcza jeśli chodzi o kontrolę obywatelską i patrzenie parlamentarzystom na ręce. I słusznie
#psy #psiarze #zwiazki Nie ma to jak po ciężkim dniu pracy wrócić do domu, wziąć kąpiel i położyć się obok żony w pachnącej pościeli na której wcześniej dupą siedział pies. Smutna rzeczywistość wielu cuckoldów.
źródło: comment_wrizjyl3AuxsuZ5fv4lMuyirE2Vi6D9t.jpg
Pobierzźródło: comment_4w7ExNqkOGWOC3Bnw0c0CQwAxDBHSQig.jpg
Pobierz@pk347: Przecież za PO też próbowali ograniczać te przepustki i to jakoś uporządkować. Wtedy też się rozległ krzyk oburzenia. W Polsce dziennikarze to święte krowy. W dodatku kłamiące i manipulujące.
@pk347: To chyba twoich. Informacyjny mainstream w Polsce to dno. W innych krajach, patrząc co działo się w USA podczas kampanii, pewnie podobnie.
@pk347: Też są słabe i tendencyjne. Ja czytam na co dzień tylko PAP.
@Thorkill: W każdym cywilizowanym kraju zawód dziennikarza jest zawodem publicznego zaufania na specjalnych zasadach, zwłaszcza jeśli chodzi o kontrolę obywatelską i patrzenie parlamentarzystom na ręce. I słusznie
Generalizacja która w dodatku nic nie zmienia.
@Joz: Już dawno żadnego zaufania nie ma.Od jakiegoś dziennikarze kreują rzeczywistość zamiast ją opisywać.