Wpis z mikrobloga

#zwiazki #logikarozowychpaskow
Bylem na weekendowym wyjezdzie z kumplami w góry bez różowego. Za dnia jak byłem na stoku tak co dwie godziny wysyłałem jej zdjęcie i mówiłem co tam u mnie, jak sobie radze. Wieczorem z 10-15minut popisałem no i tam sporadycznie jakies odpisanie.
Po czym różowa potem do mnie obrażona, że ją ignorowałem i wolałem z kumplami siedziec niz jej odpisac. To chyba trochę przesada nie uważacie? Tym bardziej, że kontakt cały czas mielismy. A wieczorem jak usiadłem z kumplami to chwile pogadałem z nią jak tam jej dzien ale no nie jakoś długo. No i teraz zła na mnie, że koledzy wazniejsi xd
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Osayomato: Wczoraj bylem w sklepie, przymierzałem ubrania i typ obok też przymierzał, musiał z jakąś laską gadać przez 20 minut będąc w przebieralni i słychać było, że ma dość, ale bał się skończyć. xD
  • Odpowiedz
  • 0
@derezeus: Ja już nie wiem co mam robić bo to u niej normalne zachowanie jak jestem gdzieś ze znajomymi. Wychodzić z nimi mogę, ale jeżeli w trakcie tego nie będę do niej ciągle pisał to będzie miec do mnie problem, że znajomi są ważniejsi niż ona xd No i nie wystarczy, że napisze raz na 30 min czy cos, powinienem do niej pisac sam z siebie i najlepiej żeby nie
  • Odpowiedz
@Osayomato: Bo sobie pozwoliłeś wejść na głowę i nie wyznaczyłeś granicy. Można wieczorem się zameldować wiadomością "wszystko spoko, mam nadzieję że u ciebie też" i tyle.
  • Odpowiedz
@Osayomato

@derezeus: I tu nawet nie chodzi o jakąś kontrole co robie, tylko o przekonanie, że jest ważniejsza niż obecne towarzystwo xd

Skoro nie jest to po co marnujesz jej czas ? Może niech ci kolega popuści dziury i tyle , nie rozumiem jak osoba z którą ma się dzielić życie ma być niżej od znajomych
  • Odpowiedz
@typeczek

@Osayomato: Bo sobie pozwoliłeś wejść na głowę i nie wyznaczyłeś granicy. Można wieczorem się zameldować wiadomością "wszystko spoko, mam nadzieję że u ciebie też" i tyle.

Fajne macie związki (o ile macie pewnie nie) ja już bym wolała być sama xad
  • Odpowiedz
Może niech ci kolega popuści dziury

@Linnior88: Jeśli związek dla ciebie jest głównie po to to najwidoczniej jesteś taka sama jak ona. I faktycznie trzeba znaleźć lepsza babe, która nie spłyca relacji do tego, że kolega może dziury popuścić, bo bycie przyklejonym do telefonu jest normalne. Jak wy byście żyli 20 lat temu? Wam te komórki piorą łby
  • Odpowiedz
@Wookash071

>Może niech ci kolega popuści dziury

@Linnior88: Jeśli związek dla ciebie jest głównie po to to najwidoczniej jesteś taka sama jak ona. I faktycznie trzeba znaleźć lepsza babe, która nie spłyca relacji do tego, że kolega może dziury popuścić, bo bycie przyklejonym do telefonu jest normalne. Jak wy byście żyli 20 lat temu? Wam te komórki piorą łby

20 lat temu to by nie było opcji żeby facet
  • Odpowiedz
Dopóki sobie nie znajdzie dojrzałego faceta który wie że odpisać to kilka sekund polecam

@Linnior88: Na moje oko to laska ma lękowy styl przywiązania, co wynika z jej doświadczeń z dzieciństwa i teraz swoje nieprzerobione problemy projektuje na partnera, który ma ją nieustannie zapewniać o swojej ważności, bo jej tego nie dali rodzice jako małej dziewczynce.

Taki styl przywiązania zwykle kształtuje się pod wpływem chaotycznej, nieprzewidywalnej i nieadekwatnej opieki rodziców.
  • Odpowiedz
@derezeus teraz nawet swoje urestwo ludzie tłumacza lekowym stylem przywiązania
Teraz ludzie normalizują patologie , mój ujciec był ujkiem dla matki ale nawet on się nie włóczył bez niej¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Linnior88: Ale pitolisz. Wiadomo, że jest tendencja, iż ludzie sobie przypisują różne "trendowe" schorzenia, jak ADHD, jesienne depresje, czy inne ch.je muje dzikie węże.

Niemniej jednak w tym wypadku, to widać, że laska go wręcz osacza, a Ty mówisz, że to facet jest niedojrzały...
  • Odpowiedz
@Osayomato

@Linnior88: Jestes głupsza niz ustawa przewiduje a w tym wątku dopowiedziałas sobie wiecej niz napisałem

Widać że prawda boli a dziewczyna cię powinna rzucić dla kogoś z kulturą osobistą komu zależy
Akurat po takich odpadkach jak ty to nawet nie ma co płakać
  • Odpowiedz