Aktywne Wpisy
stormi +59
ocencie moja dupe, kazda ocena ponizej 10 dostaje bana
MarianJanusz +8
Uwaga bo pojadę teraz trochę ruską onucą. Ale czy z perspektywy tych dwóch lat rzeczywiście opłacało się Ukraińcom stawiać opór? Kilkaset tysięcy zabitych. Miliony uciekło z kraju. Całe miasta w gruzach. Zapaść gospodarcza. A co było alternatywą? Alternatywą było po prostu dać ruskim wjechać czołgami do Kijowa. Zełenski by pewnie trafił do łagru, a kilku innych wypadło z oknien. Władzę przejęłaby jakaś moskiewska pacynka i tak by się im dalej żyło na
Miałem okazję pracować na różnych imprezach z Amrem- chłopak z Egiptu, rozwijał swoją karierę w Crossficie, jeździł na różne zawody po całym świecie, był również trenerem personalnym, promotorem różnych wycieczek, tancerzem w klubie (sam nie wiedziałem, że to jest praca ( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
Przed przyjazdem do #krakow studiował jakiś czas w USA, niedawno obronił się na Uniwersytecie Ekonomicznym. Mega ambitny i pomocny chłopak.
Miesiąc temu został zaatakowany przez 10 kibiców, zrzucili go ze schodów, dość mocno pobili. Najbardziej ucierpiało na tym jego kolano, a co za tym idzie, nie jest w stanie dalej uprawiać sportów bez kosztownych operacji i rehabilitacji.
Więc zwracam się do Was z prośbą o #wykopefekt. Utworzyliśmy ze znajomymi akcję crowdfundingową, żeby pomóc mu wrócić do zdrowia.
Można dorzucić kilka cebulionów TUTAJ
Dzięki!
#pomocy #rasizm #pomagajzwykopem #patologiazewsi #patologiazmiasta
Na naszym podwórku kasy brakuje, a tu jakiemuś Egipcjaninowi kasę zbierać. Rozumiem, że go lubisz ale weź...
@d1l4x: daleko mu do typowego erazmusa.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Życzyć typowi połamania kręgosłupa, bo nie da datku xD Możesz się zgadzać z @d1l4x: ale takie życzenia xD ?
@KendziorSC: nie szanuję xD