Wpis z mikrobloga

• 1197
Rodzicom podobno zepsuła się pralka, ojciec pracuje za granico więc pralkę kupił mameł, czekała tydzień na odbiór, pojechała, przywiozła, przyszło do wnoszenia i co? Pralka 60 cm nie wejdzie przez drzwi 60cm. Eureka!
Nie wzięła pod uwagę, że przecież bęben i pokrętło programujace wystają ( ͡° ͜ʖ ͡°) na dzień dzisiejszy wymieniła już drzwi na nowe - 70 cm, przy okazji zrobiła remont przedpokoju, instalacji elektrycznej, wyprostowała ściany płytami gipsowymi, ojciec w międzyczasie przyjechał i położył płytki. Tak się rozpędzili, że zaczynają remont kuchni, mojego pokoju i spiżarki.
Najlepsze jest to, że stara pralka wcale się nie zepsuła tylko zapchał się odpływ ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#logikarozowychpaskow #rozowepaski #oswiadczenie trochę #heheszki i #remont
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chonakawe: ale pralka 60 cm to ma z reguły szerokości, a nie głębokości ( ͡° ͜ʖ ͡°) A po bokach pralki z reguły nie ma żadnych wystających elementów ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ktoś tu ściemnia ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
  • 4
@chonakawe Normalna sprawa. Ja na początku miałem tylko pomalować swój pokój, a skończyło się na położeniu paneli, wymianie okien, żyrandola i mebli.

• Odpowiedz
  • 1
@WolfSky widocznie drzwi były jeszcze mniejsze, to stare budownictwo, ściany przypominały fale Dunaju, nad czym tu debatować- po prostu nie zmieściła się.
@Hannahalla to samo bym zrobiła ale co ja tam się miałam odzywać skoro się uparli( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz