Wpis z mikrobloga

@erwit: nie wiem czy ktoś tutaj jest ze #streetwear, który może obserwuje HSPL. Tam jest dokładnie tak jak na tym obrazku. Masz białą koszulkę z jakiegoś modnego i drogiego brandu i szarą bluzę z jakiegoś modnego i drogiego brandu to jesteś #!$%@? bogiem. A obok gość w takiej samej białej koszulce z bazaru i w takiej samej szarej bluzie z c&a będzie wyzwany od biedaków XD
@erwit: ale mnie irytuje, że ostatnio na mirko komentują kompletne nieogary i zamiast przekazać kontekst/wiedzę to jeszcze bardziej wprowadzają ludzi w błąd.

Na stronach plotkarskich (nawet tych polskich) pod artykułami są reklamy ubrań i galanterii podobnych do tych, które noszą na sobie gwiazdy na zdjęciach z tegoż artykułu. Są to często zupełnie inne ubrania, po prostu z sieciówek online, ale za to nadal bardzo drogie.

Masz białą koszulkę z jakiegoś modnego i drogiego brandu i szarą bluzę z jakiegoś modnego i drogiego brandu to jesteś #!$%@? bogiem.

@RBNG: Dlatego śmieję się z tych ludzi. Niech kupują sobie co chcą, ale mi po prostu w śmiech jak ktoś dla małego loga albo metki kupuje jakieś ścierwo za ostatni hajs starych bo będzie swag xD Jeszcze jak rozumiem marki luksusowe tak streetwearowe ni #!$%@?. W butach masz jeszcze