Wpis z mikrobloga

• 0
@sinist3rr: trzymam i nie oddam! :) @pejczi: żodyn @yoda90: miałem 330ci przed nią. Teraz na daily mam 330i w turasie z LPG i bierze około 14 gaziku. :) @rol89: auto przez zimę i tak nie wyjedzie. Szkoda mi jej, Tymbardziej teraz jak taka fresh. :v @univac: spójrz jeszcze na maskę i inne foto w komentarzu i sam stwierdz. :p @morsik:
  • Odpowiedz
@Gryki: jak sie stosuje odpowiednia gradacje past i schodzi się do coraz mniejszej to zadnych kół nie będzie nawet na czarnym. Chyba ze robi to jakis papudrok ;)
  • Odpowiedz
moj Tata zajmuje sie tym i malowaniem 25 lat wiec zapewniam Cie ze mam. Beke mam z tych ludzi ktorzy jezdza na jakies specjalne powloki za 1000 cbulionow a efektem nie odbiega od dwoch dobrych past 3m za 200 zl. No ale kto co lubi

@Majkel_: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDD

o c--j, pokaż mi jakieś fotki pod światłem metalohalogenowym po takiej korekcie w kilka godzin, jeszcze twardy lakier bmw to już
  • Odpowiedz
@Gryki: ty weź mnie naucz chociaż napisz jakiś krótki tutorial co żeś robił, bo ja w swoim passeratii też bym na Święta odstawił takie coś. I to nie jest fejk !
Na dowód, że to prawdziwa prośba - daję plusa, choć nie pałam miłością do bmw :)
  • Odpowiedz