Wpis z mikrobloga

@Pomaraczowy: eee #!$%@?, jak zwykle vpny wygrywają w takich sytuacjach, zwiesiło mi się ssanie ze steama i vpn w Holandii, to się przełączyłem do Czech i grałem dalej xD
  • Odpowiedz
@Pomaraczowy: na UPC nie mogę złego słowa powiedzieć. W życiu miałem kilku ISP, ale UPC zdeklasowało rywali - przez 1,5 roku był tylko 1 dzień, gdy nie było internetu przez kilka godzin. Transfer taki jak w umowie (w Vectrze płaciłem za 10MB, a miałem ~2MB). Telewizja po prostu działa - w innych firmach były codzienne zawiechy, artefakty, niedziałające kanały.
vectra > długo, długo nic > netia > gówno > tpsa >
  • Odpowiedz
@KrakowiaczekMaly: na airvpnie, jadę na nich od pół roku i obecnie po black fridayu mam konto przedłużone na następne 130 dni. Ich strona wygląda tak sobie, ale serwy mają spoko. Mam do overwatcha ping 39, z lolem to samo, nawet niższy niż jakbym szedł bezpośrednio bez vpna, mam swoje ulubione serwy i presety w openvpnie, jak ktoś nie ma 120-250 mbit w domu to nawet nie będzie musiał się bawić bo
Firenz - @KrakowiaczekMaly: na airvpnie, jadę na nich od pół roku i obecnie po black ...

źródło: comment_XTpJulFCpdUwV92puDdwP0mB1ss28Tom.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz