Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +165
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
donfallo +332
źródło: temp_file1072318782502959562
Pobierz

-e to mogłeś sobie passatta takiego jak ja kupić niby 1.9 TDI 90km a 200 tez pojedzie.
-Tak tylko że twój przy takiej prędkości mało się nie rozleci. A mój merol będzie jechał cicho i bez problemu (Tutaj muszę zaznaczyć że kumpel ma obsesje na punkcie tego passata i chciałem mu zagrać na nerwach.)
-(z wyrazem twarzy jakbym go obraził) Ty się kurr.. nie znasz i takie prędkości są normalne dla tych silników.
I tu sie poddałem.
passaciarze never changes
A tak przy okazji przy jakiej predkosci jazda przestaje być komfortowa w takim passacie?
#mercedes #vag #passat #samochody
@Marek_Kodrat
200 to jak zlatuje swobodnym spadkiem z urwiska ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.youtube.com/watch?v=oAYpB0uA3ck
W dodatku przy 200km/h nawet w E klasie nie jest jakoś specjalnie cicho. Co prawda nie mam porównania z paseratti, ale cichością bym tego nie nazwał.
Jak mieszkasz gdzieś w okolicach autostrady, to wybierz się z kolegą na wycieczkę, żeby sprawdzić to 200km/h w 90 konnym Passacie