Aktywne Wpisy
Femme-nie-Fatale +165
Wykop tak zrył mi banie, że jak przechodziłam teraz obok jakiejś białej laski ze śniadym dzieckiem, to jedyne co miałam w głowie to MOKEBE, PRZYPADKOWY MUXRZY-N i OREO XDDDD
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
#przypadkowymurzyn #rozowepaski #mokebe #zwiazki
PiotrFr +81
Cześć, tu Mirek z półtorarocznym stażem. Mój problem wygląda tak:
Jestem na 4 roku #politechnika #lublin
W październiku pojechaliśmy na dyskotekę.
Bardzo zaczęła mi się podobać koleżanka do której dotąd nic nie czułem.
A-----l. Jako że ona musiała by pobudzić współlokatorki, a u mnie w ten weekend wywiało współlokatora, to niby troszcząc się o dobro współlokatorek przenocowałem ją.
Niestety.
Bądźmy szczerzy: walą się nasze światy. Mój bardziej. Nie boję się odpowiedzialności ale nie wiem co powinienem zrobić. Wychodzić za nią nie ma sensu, bo prócz koleżeństwa i ciąży nic nas nie łaczy. Dziewczyna nie miała oporów przed seksem, ale po ma opory odnośnie ciązy. Twierdzi że uczelnia pomoże i chce urodzić. Czyli chce za mnie zdecydować o tym że będę miał dziecko. Najchętniej zrzekłbym się. A tak zostanę alimenciarzem :c
Chaotycznie piszę bo od miesiąca mam mętlik w głowie. Nie raz nie dwa takie sytuacje się gdzieś komuś zdarzały: co robić??? Jak wyjść z tego twarzą? Rodzice jeszcze nie wiedzą, wie trochę znajomych i już padam ofiarą ostracyzmu. Mam żal do siebie, do niej i do matki natury, bo to jest śmieszne i niedorzeczne zaciążyć kogoś od pierwszego razu :c
#dzieci #aborcja #zwiazki #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
wbij to sobie do swojego pustego łba
chociaż teraz to już wbiłeś pewnie
Zabierz ją na wycieczke do Czech ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak serio, życie masz tylko jedno, błagam zrób wszystko by nie urodziła tego dziecka inaczej na 99% będziesz miał c-----e i nieszczęśliwe życie.
Do innych - koleżanka ze studiów inny kierunek, znam ją, lubie ją ale to jest za mało by się żenić. Poniosło ją tak samo jak mnie, bo również mogła protestować. Nie gwałciłem przecież. Niestety wtedy nie zadziałały żadne czerwone lampki i na równi chcieliśmy tego stosunku. Na 78,9% nie uprawiała seksu z kimś innym
Albo do Czech jak jesteś sknera
Są powszechnie dostępne środki - gdzie są k---a gumki, gdzie są tabletki, gdzie są jakieś hamulce.
@cornellius: Nie ma już znaczenia co było wcześniej, problemem jest tu i teraz.