Wpis z mikrobloga

Czołem Mircy i Mirabelki spod #ubierajsiezwykopem

Już kiedyś wspominałem Wam pokątnie o tym, że nosze się z zamiarem porzucenia pracy sklepowego sprzedawcy. Dziś juz oficjalnie mogę ogłosić, że między innymi dzięki waszemu ogromnemu wsparciu przekułem pasję do pisania o modzie męskiej w sposób na życie (do informatycznego 15K daleko, ale i tak jest... bardzo dobrze ;). Dziękuję za wszelkie zawołania, plusy, karną postawę w przypadku wykopywania znalezisk na główną, ostre jak brzytwa docinki i zażarte dyskusje do samego rana. Bez Was byłbym jak @Trollsky bez noża, @feuer bez emigracji, @metaxy bez roweru, albo @SOLGAZ z płomieniem - jednym słowem niepełny. Dziękuję za Waszą atencję, która tak mocno związałą mnie z portalem ze śmiesznymi obrazkami, że dziś nie wyobrażam sobie życia bez mirko. Liczę, że nadal dane mi będzie tak owocnie z Wami smieszkować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W najnowszym wpisie, oprócz mojego coming-outu, znajdziecie listę dziesięciu rzeczy, które dała mi praca w sklepie odzieżowym. Robota ta ma swoje blaski i cienie, ale na pewno nie jest aż tak zła jak się wielu osobom wydaje. Jest to materiał dedykowany (i nie w znaczeniu, jakim temu terminowi nadała korpomowa) osobom, które chciałyby związać swoją przyszłość z branżą mody i rozważają sens podjęcia takiego zatrudnienia:

http://secondhanddandy.pl/2016/12/10-rzeczy-ktore-dala-mi-praca-w-sklepie-odziezowym.html

Jeszcze raz serdeczne dzięki za wszystko. Wznoszę toast obowiązkowym kompotem za naszą dalszą współpracę! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pozdrawiam,

Uszaty

#ubierajsiezuszatym #modameska #menswear #praca
UszatyBloger - Czołem Mircy i Mirabelki spod #ubierajsiezwykopem

Już kiedyś wspomi...

źródło: comment_5CP0IOc6fP7H0gmzLSVbJEEo5HWVCfUN.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@metaxy bez roweru (...) - jednym słowem niepełny.

@UszatyBloger: faktycznie, bez roweru miałbym pełny, okrąglutki brzuch.

przekułem pasję do pisania o modzie męskiej w sposób na życie

@UszatyBloger: To najważniejsze i dobrze, że Ci się udało coś takiego. Więc powodzenia.
  • Odpowiedz