może jestem stary, albo #!$%@?, ale tylko dwa pierwsze wyglądają jak golf, reszta to po prostu samochody, na które można nakleić każdy znaczek i i tak nikt nie zauważy różnicy.
@henk: @FrasierCrane: no jasne, bardzo ciężko pomylić nowego golfa z astra czy innym pezotem. Pewnie mając do wyboru nowa 7ke i stare dwójki czy trójki wzielibyscie te drugie nawet bez klimy bo to każde auto ma i w każdym działa tak samo.
@henk: Nie, jesteś po prostu laikiem, który swój brak rozeznania w nowszej motoryzacji relatywizuje pseudo sentymentalnym #!$%@? o tym, że 'kiedys to auta były oryginalne i wyjątkowe'. Jesteś po prostu ignorantem. Golf akurat swoim wyglądem jest nie do pomylenia z żadnym innym autem z racji dość konserwatywnego i pozbawionego jakiejkolwiek awangardy i eksperymentów wyglądu ewoluującego nieznacznie od czasu trzeciej generacji, przez co wielu nazywa go nudnym i bez polotu, ale też
@Kazach_z_Almaty: no #!$%@?, chyba rzeczywiście trzeba być wielkim znawcą motoryzacji albo specem od designu telefonów, żeby zauważyć jaką mnogość brył mają wspołczesne popularne auta i telefony.
ja jestem laikiem i dla mnie każdy współczesny telefon wygląda tak samo, a każde (relatywnie nowe) mijane auto przypomina inne (relatywnie młode) mijane auto.
@FrasierCrane: no jasne, bardzo ciężko pomylić nowego golfa z astra czy innym pezotem. Pewnie mając do wyboru nowa 7ke i stare dwójki czy trójki wzielibyscie te drugie nawet bez klimy bo to każde auto ma i w każdym działa tak samo.
ja jestem laikiem i dla mnie każdy współczesny telefon wygląda tak samo, a każde (relatywnie nowe) mijane auto przypomina inne (relatywnie młode) mijane auto.