Aktywne Wpisy
padzi +195
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
#muzyka #gry
Przeciez to ma taki klimat ze mnie z nostalgii w kosmos w--------a bez papci
@instinCtoriginal: ehhh, tak bym pograł destro takim z polearmem w katkach na frenzy...
W glowie sie rodzi zajebisty plan pogrania ale jak czlowiek sie loguje to czar pryska i nie chce sie expic, farmic i robic major questow znowu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@instinCtoriginal: ja raz spróbowałęm i szybko wyłączyłem, bo nie chciałem sobie psuć wspomnień. Gra miała świetny klimat dzięki ludziom (chociaż grafika i silnik jak na tamte czasy były całkiem niezłe).
Questy na profki były przegięte totalnie, a robienie ich na serwerach o rate x5 i większym to jakiś dramat :)
Aczkolwiek na dragonie gdzie zaczynalem to chyba robilem te profki