Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
http://www.wykop.pl/link/3475467/pieta-podatki-jestesmy-wielka-rodzina/41251037/#comment-41251037
KD30 20 godz. temu
@PolakKatolik: po co? Pracuję jako programista, spełniam się, w związku z pracą dużo podróżuję, do tego zarabiam sporo powyżej średniej krajowej. Może to jeszcze nie 15k ale niedługo, kto wie?
odpowiedz
PolakKatolik 20 godz. temu
@KD30: i wierzysz w NR....coś tu nie gra.
KD30 20 godz. temu
@PolakKatolik: zmartwię Cię, większość ludzi o ścisłych umysłach ma podobne poglądy jak ja. W pracy nawet większe dyskusje o polityce nie mają sensu, bo w większości się zgadzamy. Twoje poglądy to domena nierobów i maminsynków.
#it #programowanie #programista15k #grafikakomputerowa #hardware
Pracuję w IT. Moje poglądy społeczno-polityczne:
Source: Praca w IT ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@alex-fortune: Jaka dziedzina IT? Ja kucuję w webdev i tu są sami libertarianie. Jedynego lewaka w IT, widziałem tylko na uczelni. ( ͡° ͜ʖ ͡°)