Aktywne Wpisy

Caracas +63
Taki #gownowpis z rana.
Sporo latam w pracy (rocznie około 60 lotów + prywatne jakieś 4-6 razy na wakacje).
I stwierdzam, że nie ma większej patologii na lotniskach niż cena wody. Unia Europejska zabrała się za różne cudowne przepisy jak ograniczenie mocy odkurzacza, żarówki czy rozwiązywania nieistotnych problemów.
Szkoda, że nad tym tematem się nikt nie pochylił. Nie tak dawno byłem na lotnisku w Bremen i tam jak na europejskie standardy cena
Sporo latam w pracy (rocznie około 60 lotów + prywatne jakieś 4-6 razy na wakacje).
I stwierdzam, że nie ma większej patologii na lotniskach niż cena wody. Unia Europejska zabrała się za różne cudowne przepisy jak ograniczenie mocy odkurzacza, żarówki czy rozwiązywania nieistotnych problemów.
Szkoda, że nad tym tematem się nikt nie pochylił. Nie tak dawno byłem na lotnisku w Bremen i tam jak na europejskie standardy cena

Większość ludzi tego nie wie, ale 5 lat temu kiedy zaprezentowano projekt "starshipa" jego roboczą nazwą, którą wymyślił Musk było "Big Fucking Rocket". W skrócie BFR, którego używano oficjalnie przez pewien czas. Musk nawiązał tutaj do broni z Dooma BFG "Big Fucking Gun".
Musk jest śmieszkiem i często robi sobie jaja. Społeczność doskonale wiedziała co skrót BFR oznaczał (Musk sam to wcześniej nieoficjalnie wyjśnił). Później kiedy pytano np. Shotwell o znaczenie skrótu,
Musk jest śmieszkiem i często robi sobie jaja. Społeczność doskonale wiedziała co skrót BFR oznaczał (Musk sam to wcześniej nieoficjalnie wyjśnił). Później kiedy pytano np. Shotwell o znaczenie skrótu,

Niektóre firmy zatrudniają psychografologów, żeby po podpisie poznać np. osobowość kandydata i rozważyć jego zgłoszenie na pożądane stanowisko.
Po moim kursie psychografologa, który ukończyłam kilka lat temu postanowiłam podzielić się z wami niektórymi ciekawostkami, które nie ukrywam, chętnie wykorzystuję w życiu XD
Oczywiście to tylko niewielka jego część:
Duża siła nacisku na długopis podczas pisania - osoba nadpobudliwa.
Jeżeli osoba pisząca na na czystej białej kartce pisze niedokończone okrągłe literki to znaczy, że jest wygadana.
Jeżeli margines z lewej strony podczas pisania na całej kartce u dołu się poszerza tzn. że taka osoba nie jest oszczędna.
Pisanie literek oddzielnie świadczy o wysokiej inteligencji.
Zaczynając robić notatkę, margines pionowy, przestrzeń od początku kartki, oznacza szacunek do wygłaszającego, prowadzącego.
Jeżeli litery dolnego poziomu są domknięte i pisane mocno i do końca, to taka osoba ma ochotę na seks (to ostatnie dotyczy kobiet, u panów po pisowni nie da się tego określić ) ( ͡º ͜ʖ͡º)
Link dla zainteresowanych by poczytać trochę więcej na temat psychografologii, na przykład tutaj:
http://wartowiedziec.org/index.php/pracownik-samorzadowy/styl-ycia/9795-charakter-pisma-zwierciadem-osobowoci
Pełna analiza charakteru pisma jest oczywiście płatna, ale ja się tym nie zajmuję, więc nie piszcie do mnie :P
Podstawowa wiedza psychografologii jest całkiem przydatna, polecam. Enjoy ^^
#topsecret #ciekawostki #psychografologia
Zamiast mi podziękować za ciekawostkę i poznać tajniki psychografologii a potem zaimponować fajnej loszce na randce to mireczki się spinają ( ͡° ͜ʖ ͡°) Boże, co za ludzie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
To nie jest ciekawostka, tylko bzdura i wstyd byłoby mi komuś to sprzedawać. Idź na kurs wróżenia i homeopatii. Będziesz jeszcze "mądrzejsza" i
Tak samo jak ze sztywnymi regułami odnośnie mowy ciała. Nie wystarczy spojrzeć na kogoś jeden gest/podpis, trzeba mieć porównanie do tego jak on na co dzień się zachowuje. U jednego drgnięcie brwi będzie normalne, u innego będzie
@zachcianka: znam osobę która rekrutowała do Hogwartu i mi powiedziała, że analiza pisowni to gówno, pozdrawiam serdecznie
@zachcianka: Tutaj w załączniku pisownia Einsteina. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie rzeczy po prostu mają wątpliwą skuteczność. Coś w tym może być, ale nie na tyle, by po jednym zapisanym słowie skutecznie wnioskować kogoś osobowość.
//EDYCJA: a tutaj Elon Musk: http://www.gannett-cdn.com/-mm-/ac1394dbdcca6a36cbf486633b129cd813095ac3/r=x404&c=534x401/local/-/media/USATODAY/USATODAY/2012/11/28/ap-historical-documents-auction-4_3.jpg
A może też chęć zostawienia sobie miejsca na marginesie obliczenia, bo wykład jest np. z matematyki? ;) A może wysokie walory estetyczne takiej osoby, która lubi mieć elegancki zeszyt, a nie zapisany od krawędzi do krawędzi?
@zachcianka: Ej, ale oczekiwałem głębszej psychoanalizy. Albo chociaż cokolwiek wartego, rzetelnego odparcia krytyki, a nie odpowiedzi na tym poziomie. Polecam w ogóle zapoznać się ze znaczeniem słowa ból dupy. ;)
Nie wiem też dlaczego ciągle mieszasz do tego kwestię, że jesteś rózowa a ja niebieski, to bardzo seksistowskie
@zachcianka: Bardzo ciekawy wpis, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°) czyli co trzebaby dawać kobietom na randkach coś napisać ( ͡º ͜ʖ͡º) ?
@Please_Remember: Dokładnie, ja sam już od razu widzę, że w odniesieniu do mojej osoby to się kompletnie nie zgadza
@zachcianka: To by się zgadzało
Zobaczymy czy działa w drugą stronę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@TymRazemNieBedeBordo: No przecież napisała:
Pisanie literek oddzielnie świadczy o wysokiej inteligencji.
>2016
>ludzie wciąż się nabierają na tę pseudonaukę
bk
Kurs neurolingwistycznego programowania już opłacony?
@panna_aparatka: Pewnie korposztuczki też stosują, według wiki niektóre korpo tak robią i zatrudniają grafologów, albo robiły, ale powszechnie wiadomo, że skuteczność tego jest gówniana.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Meara: jak widać opłaciło się (✌ ゚ ∀ ゚)☞ może tego mi właśnie brakło w dzieciństwie xD
@zachcianka: Na pół roku wyjechałam z miasta, w którym mieszkał mój chłopak, od tego czasu domykam. o.O