Aktywne Wpisy

Caracas +63
Taki #gownowpis z rana.
Sporo latam w pracy (rocznie około 60 lotów + prywatne jakieś 4-6 razy na wakacje).
I stwierdzam, że nie ma większej patologii na lotniskach niż cena wody. Unia Europejska zabrała się za różne cudowne przepisy jak ograniczenie mocy odkurzacza, żarówki czy rozwiązywania nieistotnych problemów.
Szkoda, że nad tym tematem się nikt nie pochylił. Nie tak dawno byłem na lotnisku w Bremen i tam jak na europejskie standardy cena
Sporo latam w pracy (rocznie około 60 lotów + prywatne jakieś 4-6 razy na wakacje).
I stwierdzam, że nie ma większej patologii na lotniskach niż cena wody. Unia Europejska zabrała się za różne cudowne przepisy jak ograniczenie mocy odkurzacza, żarówki czy rozwiązywania nieistotnych problemów.
Szkoda, że nad tym tematem się nikt nie pochylił. Nie tak dawno byłem na lotnisku w Bremen i tam jak na europejskie standardy cena

Większość ludzi tego nie wie, ale 5 lat temu kiedy zaprezentowano projekt "starshipa" jego roboczą nazwą, którą wymyślił Musk było "Big Fucking Rocket". W skrócie BFR, którego używano oficjalnie przez pewien czas. Musk nawiązał tutaj do broni z Dooma BFG "Big Fucking Gun".
Musk jest śmieszkiem i często robi sobie jaja. Społeczność doskonale wiedziała co skrót BFR oznaczał (Musk sam to wcześniej nieoficjalnie wyjśnił). Później kiedy pytano np. Shotwell o znaczenie skrótu,
Musk jest śmieszkiem i często robi sobie jaja. Społeczność doskonale wiedziała co skrót BFR oznaczał (Musk sam to wcześniej nieoficjalnie wyjśnił). Później kiedy pytano np. Shotwell o znaczenie skrótu,

Niektóre firmy zatrudniają psychografologów, żeby po podpisie poznać np. osobowość kandydata i rozważyć jego zgłoszenie na pożądane stanowisko.
Po moim kursie psychografologa, który ukończyłam kilka lat temu postanowiłam podzielić się z wami niektórymi ciekawostkami, które nie ukrywam, chętnie wykorzystuję w życiu XD
Oczywiście to tylko niewielka jego część:
Duża siła nacisku na długopis podczas pisania - osoba nadpobudliwa.
Jeżeli osoba pisząca na na czystej białej kartce pisze niedokończone okrągłe literki to znaczy, że jest wygadana.
Jeżeli margines z lewej strony podczas pisania na całej kartce u dołu się poszerza tzn. że taka osoba nie jest oszczędna.
Pisanie literek oddzielnie świadczy o wysokiej inteligencji.
Zaczynając robić notatkę, margines pionowy, przestrzeń od początku kartki, oznacza szacunek do wygłaszającego, prowadzącego.
Jeżeli litery dolnego poziomu są domknięte i pisane mocno i do końca, to taka osoba ma ochotę na seks (to ostatnie dotyczy kobiet, u panów po pisowni nie da się tego określić ) ( ͡º ͜ʖ͡º)
Link dla zainteresowanych by poczytać trochę więcej na temat psychografologii, na przykład tutaj:
http://wartowiedziec.org/index.php/pracownik-samorzadowy/styl-ycia/9795-charakter-pisma-zwierciadem-osobowoci
Pełna analiza charakteru pisma jest oczywiście płatna, ale ja się tym nie zajmuję, więc nie piszcie do mnie :P
Podstawowa wiedza psychografologii jest całkiem przydatna, polecam. Enjoy ^^
#topsecret #ciekawostki #psychografologia
Czym to sie różni od wróżenia z fusów?
@bluehawaii91:
@aswalt: Bo mądrzej brzmi.
Aczkolwiek dowiedziono wpływ niektórych chorób na pismo.
Ostatnio było AMA grafologów przy okazji dokumentów z domu Kiszczaka:
"-Czy za pomocą pisma analizujecie profil psychologiczny?
Czy da się wyczytać cechy osobowe na podstawie pisma?
-nie zajmujemy się grafologią psychologiczną, więc nie chcemy się na ten temat
Ale taguj gównowpis, co?
Albo po prostu #!$%@? długopis :D
Polemizowałbym, większość rękopisów nieprzeciętnych ludzi świadczy przeciwko.
I t.d. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@timorex:
Dajesz kilka nazwisk, też się pośmieję, poważnie pytam bo się zgadzam :)
"Duże odstępy między literami - potrzeba samotności" xD
Brzmi tanio jak porady z Bravo czy horoskopy z Teletygodnia. Takie czytanie 1:1 - robisz odstępy, to jesteś rozrzutny; piszesz pod kątem 90stopni, to twardo stąpasz po ziemii. Szarlataństwo. Analizowałaś kiedyś receptę?
Z samego układu CV, dbałości i jego poprawności można wyciągnąć mnóstwo wniosków. Z tego na co zwraca uwagę autor.
Mam niewładną połowę dłoni po wypadku - to też dostrzeżesz? Czy
Grafologia w ujęciu psychologiczno-horoskopowym nigdy nie będzie merytorycznym dowodem w sprawie. Chyba że w sądzie rodzinnym w Sosnowcu. Dowodem często jest natomiast analiza autentyczności pisma, też często myląco nazywana "analizą grafologiczną".
@Please_Remember: zaorać to teraz tym sam się zaorałeś.