Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +515
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis

HEADHuNtErtcz1 +766
Mirasy dzisiaj mam swój ślub i weselicho. Dajcie + na szczęście :D
#wesele
#wesele

Mirki, jak to jest w mixed code w przypadku tych dwóch języków? Bo o ile przypadek używania C++ wewnątrz C# wydaje się być dosyć logiczny, bo C++ to native i odpalenie dllki z managed code nie powinno być problematyczne nawet na chłopski rozum. Ale co się dzieje w sytuacji odwrotnej? Bo widziałem wczoraj u nas w firmie takie rozwiązanie. Na jakimś prastarym C++ z 97 roku normalnie były odpalane dllki kompilowane w C# i kierownik projektu sam nie do końca wiedział, co tam we flakach siedzi, bo to robił jakiś poprzednik. Generalnie ten kod C# chyba był przekonwertowany na unmanaged code jakimś pluginem (teraz nie pamiętam nazwy) i odpalany z wewnątrz C++ za pomocą wskaźników na funkcje. Dałoby się tak zrobić bez konwersji na kod niezarządzany? A jeśli kod jest niezarządzany i przekonwertowany jakimś gunwem, to czy on czasem nie grozi wyciekową makabrą?
To wszystko pod warunkiem jednak że używasz tego wszystkiego w c++/cli - czyli w visual studio. W twoim wypadku kod jest z 97r więc zakładam, że nie przenosiliście go do visual studio.
Ja pisałem, że istnieje taka
Tu jest taki prościutki przykład ale pokazuje ideę. http://www.codeproject.com/Tips/695387/Calling-Csharp-NET-methods-from-unmanaged-C-Cplusp