Aktywne Wpisy
grzemiak +547
Następca Majtczaka z wczorajszego znaleziska jak widać mocno się "przejął" tym, że wylądował na w gorących na głównej...
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
#majtczak #bandytazkamerka #wypadek #stopcham #samochody #patologiazmiasta #patologia #prawo
splinter96 +98
Wg statystyk wykopu @WielkiNos założyła konto 2 lata i 8 miesięcy temu, w tym czasie miała 25000 akcji, z czego około 21500 to wpisy/komentarze. Średnio więc zamieszcza tu około 22 wpisy/komentarze dziennie.
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Dlaczego @WielkiNos tak dużo czasu spędza na śmieszkowym portalu (plus na stronach, z których bierze swój content) zamiast zająć się rodzeniem dzieci i ogarnianiem rodziny? ¯\(ツ)/¯
#heheszki #bekaztwitterowychjulek #bekazwykopowychjulek #p0lka
Doszedłem do wniosku, że najbardziej liczy się dla mnie gwarancja, podświetlenie i cena. Muszę więc wybrać między słabą, żeby nie powiedzieć: brakiem gwarancji w chińskich modelach z podświetleniem (Kiano Booky Light, InkBook Onyx) i (podobno) dobrą gwarancją i serwisem amazona, ale brakiem podświetlenia (Kindle
Na InkBooka masz normalną gwarancję polskiego producenta (fakt, są składane w Chinach, ale jednak sygnowane polską marką) - fotkę otwórz w nowej
O serwisie gwarancyjnym InkBooka nie widziałem aż tylu niepochlebnych opinii, ale też się zdarzały :)
@Brodzacy_w_Zbozowej: Nie chcę wyjść na fanboya InkBooków (chociaż uważam, że są dobre) ale zawsze znajdą się narzekacze - niezależnie od producenta czy poziomu obsługi. Jeden niezadowolony będzie głośniej krzyczał niż 1000 zadowolonych. Ja przy szukaniu czytnika dla siebie, powiem szczerze, nie czytałem opinii o jakości serwisu, więc nie wiem nawet, jakie opinie mają Inkboki czy Kindelki. Dla mnie ważne
Kindle 7 Touch z polskiej strony
Czy ta ewentualna promocja w zeszłym roku to była również przecena używanych modeli, czy promo na nówki sztuki (wiadomo - chodzi o prezent)?
Wstrzymam się, ale mam nadzieję, że dojdzie przed 24 grudnia przy obecnym szale