Aktywne Wpisy
PolishPsycho +37
Zabawnie się ogląda tiktoki związane z motoryzacją i prawem jazdy, gdzie wypowiada się dzieciarnia 18 lat co ledwo zdała prawko. Ale ona ma najwięcej do powiedzenia.
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Od razu też widać, jak ktoś jest z polski powiatowej. Nie widziałeś nigdy jak ktoś daje na rondzie kierunek w lewo? To już wiem, że żyjesz w polsce obitej dechami.
Na rondach, a szczególnie tych małych DAJE SIĘ KIERUNEK W LEWO. I nawet w Warszawie ponad
Mysiekpysiek +68
Po pierwsze wcale nie przeszkadzają, po drugie ładnie wyglądają (zdaniem wielu osób w tym i moim, tapeta z reklamą jest ładniejsza od tych z internetu a z pewnością ciekawsza) i po trzecie reklamy same znikają, gdy przez pewien czas nie będziesz się łączył z WiFi.
Aha - jeśli dużo podróżjesz to warto rozważyć zakup dedykowanego etui. Bo jednak ekran to nie GorillaGlass.
@MandarynWspanialy: Pewnie będę zgłębiał temat i jakby co to zawołam :)
To ma być prezent dla dziewczyny, raczej używany w domu, choć etui będzie konieczne do noszenia w torebce :)
@Brodzacy_w_Zbozowej: W damskiej torebce??? Łooo panie, to takie coś musisz kupić
@Brodzacy_w_Zbozowej: Kiedyś o to pytałem Reklamy można wyłączyć przez kontakt z Amazonem.
@Vault-Tec: Teraz już sobie wyobrażam :) I z tym może być kolejny problem, bo ona nie potrafi przejść koło półki z książkami obojętnie. Co i rusz przynosi coś nowego, a z reklamami będzie jej to podsuwane pod nos ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Brodzacy_w_Zbozowej: Nie no, żartowałem. Aż taki delikatny nie jest. Jednak mimo wszystko, jeśli ma być noszony w torebce, plecaku to chyba warto dołożyć kilkadziesiąt zł. żeby przypadkiem np.pilniczek do paznokci nie rozorał ekranu.
Wychodzi do 400 zł z przesyłką pewnie, bo nie wiem jakie są opcje. Doczytałem już, że na niemieckim amazonie ceny są bez vat, ale dostawa do PL chyba gratis?
I jeszcze pytanie: co myślisz o tym Kindle New? O ile się nie mylę to ma 512 mb RAM - czy to nie za mało. No i brak podświetlenia, ale zmniejszająca się ilość czasu zmusza mnie do pójścia na kompromisy - albo tańszy, dostępny kindle bez