Podrywanie dziewczyn to dla mnie abstrakcja. Nie wyobrażam siebie w sytuacji, gdzie do kogokolwiek pierwszy zagaduję. W ogóle jak można podejść do kogoś obcego gdzieś i mu przeszkodzić tylko dlatego, że się ta osoba mu podoba, przecież to jest jakieś... nieporozumienie. Nie wiem jakbym się czuł w sytuacji jak się komuś narzucam, nie umiem tak. Wolę poczekać aż ta osoba coś skończy i nie będzie niczym zajęta. #gownowpis #tfwnogf #s------------------e #feels #przemyslenia #niepopularnaopinia #wiecejnasrajtychtagowdebilu
@Pitrewk: To chyba zależy od tego jak bardzo nabuzowany jesteś :D Zbyt wiele się narzucać i wogóle się nie narzucać jest w choj nie dobrze, więc wogóle najlepiej nie robić nic.
@Godziu73: Najlepiej poznac kogos na neutralnej plaszczyznie. Jakies spotkanie, kumpela kolegi i spontaniczna rozmowa, taka o niczym. Potem rozwijac powoli sytuacje.
@spokoj raczej tak, zajęta czekaniem na autobus, sprawdzeniem facebooka itd. @Shanny a to ciekawe skoro żadnej dziewczyny nie znam a mam samych kolegów ( ͡º͜ʖ͡º)
@Pitrewk: A ja Ci powiem pierdul to, zaakceptuj bycie samemu jak ja i choj... Nie mam parcia na wąchanie czyichś bąków :D.... A tak na serio to serio miej w------e,... Płaszczyźnie sryźnie, nie jedna chciałaby mieć takiego jak ja czy może TY ... ja na nie wywaliłem lachę i daję radę sobie sam, od tej pory jak mam je w dupie widzę coraz większe zainteresowanie @Shanny:
@DreyfuS No właśnie się podobały, serio. Było kilka dziewczyn w których byłem zakochany. Niestety taka osoba jak ja to przy nich pryszcz. Dla mnie jedynie komplementy prawią starsze panie po lub przed 50 xD.
@smiechnasali Mnie już podejrzewają, że pedał jestem panie, muszę coś zrobić w tym kierunku bo w tym wieku dobiera się sobie najlepszą partnerkę ( ͡°ʖ̯͡°)
W ogóle jak można podejść do kogoś obcego gdzieś i mu przeszkodzić tylko dlatego, że się ta osoba mu podoba, przecież to jest jakieś... nieporozumienie.
Nie wiem jakbym się czuł w sytuacji jak się komuś narzucam, nie umiem tak. Wolę poczekać aż ta osoba coś skończy i nie będzie niczym zajęta.
#gownowpis #tfwnogf #s------------------e #feels #przemyslenia #niepopularnaopinia #wiecejnasrajtychtagowdebilu
Komentarz usunięty przez autora
@Shanny a to ciekawe skoro żadnej dziewczyny nie znam a mam samych kolegów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dla mnie jedynie komplementy prawią starsze panie po lub przed 50 xD.
@smiechnasali Mnie już podejrzewają, że pedał jestem panie, muszę coś zrobić w tym kierunku bo w tym wieku dobiera się sobie najlepszą partnerkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)