Wpis z mikrobloga

@MichaI: masz na myśli słuchawki czy telefon? Jak słuchawki to telefon nie widział również głośnika bluetooth z sony. A np. laptop wyszukuje bez problemu.
  • Odpowiedz
@ThePr0: Mógłbyś opisać wrażenia jak się sprawdzają te słuchawki? Jaka jakość dźwięku, jak leżą w uszach, jak z baterią? Zastanawiam się między Aweiami a QCY.
  • Odpowiedz
@Potfur: Ciężko mi opisać jakość dźwięku mową audiofanatyka bo się na tym nie znam ( ͡° ͜ʖ ͡°), ogólna jakoś jest według mnie porównywalna do piston v3, w ogóle myślałem że słuchawki będą grały jak jakiś chiński szajs ale zaskoczyły mnie trochę. Używam RN2 + powerAMP więc można się pobawić ustawieniami. Baterii jeszcze nie sprawdzałem ale jutro postaram się przetestować. Pilot trochę duży i dioda miga
  • Odpowiedz
@ThePr0: @Potfur: używam od 4msc. Jak na BT bardzo dobre słuchawki. Z sony xperia M2 grały mocno słabo. Teraz mam Redmi 3s i grają elegancko. Czas pracy to ok 3h. Jedyny minus, że daja znać, że są rozładowane na 5 min przed całkowitym rozładowaniem. A samo ładowanie do pełna trwa godzinkę
  • Odpowiedz