Aktywne Wpisy

kutmen2 +227
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +110
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Mirki kochane, potrzebuje fajne siedzisko do komputera. Spędzam przed nim po 10h więc chce coś wygodnego. nie mogę znaleźć nigdzie fajnych testów. Możecie coś poradzić? na DXracera mnie nie stać ale tak do 700 zł mogę dać.
źródło: comment_6XAlIMAmUOUnG8sQ47rMjclB9OctCwVN.jpg
Pobierz@manhunto:
zależy :D ale przeważnie to 95 kg. O wytrzymałości niestety za dużo Ci nie powiem, bo mam go ledwo miesiąc
@manhunto: jesteśmy na etapie testowania poduszki dla Q-229 więc może w przyszłości będzie u nas do kupienia.
@meblujdom_pl: można prosić o więcej informacji? Jak to będzie wyglądać, cena, no i kiedy można się tego spodziewać?
@goras: https://www.121officefurniture.co.uk/furniture/leather-manager-chair/goliath-heavy-duty-office-chair
Polecam :) Mam taki i zero problemów :) Nic nie trzeszczy nic sie nie r---------a a komfort siedzenia zajebsity.