Aktywne Wpisy
mirko_anonim +15
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
Mówi się że ludzie masowo przebranzawiaja się na IT, a ja patrzę na to z innej strony: dziwię się, że tak mało ludzi przebranzawia się na IT.
Jaki jest sens pracowania w tych wszystkich zwykłych pracach korpo gdzie zarabia się 3.5-4.5k ? Przecież tak pracuje tysiące ludzi w każdym znanym korpo.
Co oni mają w głowach, że jeszcze się nie przebranzawiaja? Lepiej rok pomieszkać z rodzicami zużywając oszczędności niż
FejsFak +182
Schody do oceny #stepujacybudowlaniec
2. W sklepie od kilku dni pracuje nowa ekspedientka, na oko dość młodsza od Ciebie, ale wpisuje się w Twój kanon piękna 9/10
3. Dziewczyna kasuje piwo butelka po butelce. Dziewczyna ukradkiem rzuca Ci przelotne spojrzenia.
4. Na Adonisa, co ja robię.. cóż najwyżej będę musiał chodzić do sklepu obok, gdzie jest nieco drożej.
5. "Wyjdziesz ze mną na kawę po pracy?"
6. Mam po nią przyjść o 21:00
7. Nawet nie wiedziałem, że to takie proste.
#zwiazki #rozowepaski chyba #wygryw
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Mhm. O 21. ją odbierzesz, pewnie z 10-20 minut spaceru do kawiarni. Potem zamówienie, wypicie, i zanim kofeina wejdzie będzie już 22. Od razu Ci mówię, że nic się dzisiaj nie wyśpisz.
Nooo pewnie! Nawalcie się w trzy dupy od razu! Jeszcze wam hamulce puszczą i skończycie w łóżku. To się nic nie wyśpicie, zmęczycie, kac i jeszcze może spłodzicie dziecko. To Ty może od razu kaskaderem albo saperem zostań!
@Krachu: stawka jest wysoka, nie #!$%@? tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Harold: przeklejka ;p