Wpis z mikrobloga

@mirccogold ciekawa akcja, ale tak jak jeden z kolegów wyżej pisał, gościu poda Wam jakieś typy, później nie wejdzie, a on usunie konto na Facebooku i założy nowe szukając takich jak Wy. Chciałbym się jednak pomylić:)
  • Odpowiedz
@mirccogold: Fajnie, że są chętni do eksperymentu, ale ja się zgadzam z @Korinis, tak na jakieś 95% - profil na FB istnieje raptem parę dni, ligi wydają się za wysokie jak na sprzedawanie typów na FB. Gdyby to była jakaś 5. liga, to jeszcze mógłbym uwierzyć, że znajomy, znajomemu i przez FB (choć i to byłoby głupotą). Ale 2. liga? Bez przesady. Serie B ustawiają, jakiś koleś ma
  • Odpowiedz
@mirccogold: Tak jak pisałem - te typy, które nie wchodzą są usuwane, gość sobie może ustawić tego więcej i publikować, więc to tylko tak wygląda, że gość jest super duper skuteczny. Zobacz sobie też poniższe komentarze od jakich są ludzi, to samo te 8k obserwujących. Coś takiego się dostaje przy kupowaniu tych wszystkich like'ów i komentarzy. Nie wiem jak dokładnie oni te scamy tworzą, bo się w to nie zagłębiałem,
  • Odpowiedz