Wpis z mikrobloga

Siema Mirasy i Miraski( ͡° ʖ̯ ͡°)
Gdzie można w Bielsku zjeść coś dobrego w niedziele?Jakieś domowe obiady,pizzerie?
Warunek to dobre jedzenie i w miarę przyzwoite ceny( ͡° ʖ̯ ͡°) Miłej niedzieli wam!
#bielskobiala #jedzenie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Trattoria da Tadeusz na Beskidzkim

@Ordowik: @FreshAle: nie żebym coś, sałatka była wyborna [z rukolą i suszonymi pomidorami], ale jak następnym razem zamówiłam roladki z polędwiczek drobiowych, to.. wciąż było smaczne. Poza tym, że pół godziny później okazało się, że zatrucie motzno i L4 do końca tygodnia ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Spaghetti widziałam bolognese i cztery sery. Cztery sery wiadomo, ciężkie bardzo, nie jadłam,
  • Odpowiedz
@matra: @FreshAle: Jem tam regularnie, zawsze wszystko jest smaczne i nigdy nie chorowałam. Jadłam różne makarony, zupy, pizzę. Schabowy też jest bardzo dobry. Jedyne co mi tam nie smakowało to właśnie jakieś polędwiczki (ale bez zatrucia)
Chyba miałaś pecha ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Ordowik: tak podejrzewam, dlatego nie odradzam, a lojalnie ostrzegam ( ͡º ͜ʖ͡º) ja chyba tam już nie wrócę, zresztą w sumie nie mają zbyt wielu ciekawych dla mnie pozycji, ale plusem jest, że mam to pod nosem praktycznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i sałatka naprawdę smaczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@matra: w sumie to też już gdzieś słyszałem opinie o drobnych zatruciach po jedzeniu w tamtym miejscu. Na pocieszenie nie jesteś jedyną osobą.
  • Odpowiedz
@ksiak: nie wiem czy składnik czy ci, ja się nigdy nie strułam w żadnej knajpie, ale o czym piszesz nie jest zbyt ciekawe ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jadłam polędwiczki drobiowe z gorgonzolą obsmażone w boczku + zestaw niesmacznych surówek.
  • Odpowiedz