Aktywne Wpisy

KingaM +73
#dzieci mój syn nauczył się obchodzić nieumiejętność czytania biorąc mój telefon, robiąc zdjęcie, wrzucając do #chatgpt, wklejąc przypiętą w schowku komendę "przepisz" a następnie klikając w odpowiedzi ikonę głośnika, by syntezator mowy przeczytał przepisaną zawartość, ale to odrobinę czasochłonne, przyłapałam go na czytaniu książek z bajkami w taki sposób, nie mogę wyjść z podziwu z jego uporu

skrytek +444
O cholibka. Ale znalazłam zdjęcie z mojego pokoju z początku wieku. Pamiętam, jak ojciec przyniósł tego Baldura w premierę. 180 zł kosztował, gdy minimalna wynosiła 500 zł brutto. Przez resztę miesiąca żywiliśmy się tylko nienawiścią do Koverasa, bo na nic innego nie było kasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gry #baldursgate #polskiedomy
#gry #baldursgate #polskiedomy
źródło: 1000041624
Pobierz

źródło: comment_0eEYrUgzUHYwfj4H3lVonOHjGOW6lhCL.jpg
PobierzPotrzebujesz specjalistyczny program i chcesz aby Felonius pomógł ci go spiracić?
Usuń konto.
Jest wydany program w wersji BASIC i PRO, BASIC jest za darmo, jak chcesz pro to autor nie chce kasy dla siebie, chce zeby wpłacić to na konto wybranej fundacji...
To korzystaj z Basic.
A jak chcesz Pro to płacisz. takie zasady. A dawanie cudzego potwierdzenia to piracenie wersji pro.
Czyli dokładnie jak napisałem:
Potrzebujesz specjalistyczny program i chcesz aby Felonius pomógł ci go spiracić?
Usuń konto.
Jak "trochę inaczej"??
Autor chce zapłaty za program. Dodatkowo jest cool gościem, bo zamiast do własnej kieszeni to na cele charytatywne,
Ty zamiast zapłacić za program chcesz oszukać autora. To jest jeszcze gorsze niż standardowe piracenie.
Jeszcze prosisz inne osoby aby ci pomogły w oszustwie.
Tak jak pisałem nie mam teraz zeby wpłacić, a muszę to mieć do poniedziałku...
Komentarz usunięty przez autora
Filmy? Netflix i HBO, muzyka? Spotify i YouTube. Programy? Są różne.
Nie popieram piractwa i staram się go nie praktykować, ale jednak czasem praktykuję. Ale to co ty próbujesz zrobić nie jest moralnie jednoznaczne z obejrzeniem filmu na primewire o.O I to jest straszne właśnie.
Może nie będzie do mnie pasowało że nie popieram piractwa...
Ehhh, dobra za dużo mówie/piszę, mogłem wymyślić coś innego i by przeszło, nie miałem ochoty kłamać
@kmodel99: Gowno. Programy mam legalne, jeszcze fundowane przez uczelnię. Gry kupuje na origin i steamie. Jest netflix, jest spotify.
Są biblioteki publiczne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kmodel99: Oficjalnych kont wytworni/zespołów/wykonawcow jest od zasrania. I jeszcze filmy, które wrzucają, są lepszej jakości niż jakieś gowna od nonejmow.