Aktywne Wpisy
ANTYPOLAND +14
Haha i co wykopki? Tak plujecie na chrome, że zżera najwięcej ramu, że najmniej jest prywatny. A prawda jest taka że to frajerfox zużywa najwięcej ramu i jest najbardziej niestabilny. W dodatku jak go miałem to co rusz się zawieszał i sypał bluscreenami, a chrome działał bezbłędnie nawet na starszych komputerach. #przegladarki #firefox #chrome #google #informatyka #bekazwykopkow #bekazpodludzi #internet
Kriter +164
Jak ja bym chciał odzobaczyć ten serial, aby móc raz jeszcze obejrzeć wszystkie sezony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#breakingbad #seriale
#breakingbad #seriale
#wyznanie #oswiadczenie #krwiodawstwo #dkms
Komentarz usunięty przez autora
@McAwesome: A dawcow narządów nie oddających krwi ani szpiku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@promateosz: jestem 6 miesięcy po operacji, a dodatkowo oddawanie krwi nie jest możliwe w trakcie odczulania. a co do bycia dawcą szpiku są pewne przeciwwskazania i jedno z nich mnie wyeliminowało
@McAwesome:
@McAwesome: A no to podpisuj papiery, krwi nie mozesz, szpiku nie możesz ale jakis organ moze sie komus kiedys przyda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dzikityp: podobno wystarczy nawet w portfelu nosić zwykłe oświadczenie woli do tego :)
@McAwesome: "Podobno". To tak nie działa. To Polska jest kolego, biurokracja. Albo masz legitny papier albo nie masz leitnego papiera i nic nie mogą zrobić z tym, że Ty sobie nosisz kartke podpisaną
@McAwesome: Uswiadomie Cie bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nawet jak masz legitny papier rodzina może powiedzieć "Nie i #!$%@?". Czyli, żeby jakikolwiek lekarz chociaż pomyslal o tym, żeby Ci coś wyciąć i oddać komuś innemu musisz mieć papier + uświadomić rodzine, że mają na to pozwolić bo Ty tak chcesz