Wpis z mikrobloga

@von_scheisse: Z opisu na stronie empiku wynika, że w książce Tomek spisał wszystko co można zobaczyć na jakiego filmikach na youtubie. Wobec tego jeżeli widziałem wszystkiego jego filmy, jest sens kupować jego książkę? Od razu powiem, że bardzo chciałbym ją przeczytać tylko zastanawiam się czy znajdzie się tam coś nowego czego jeszcze się od niego nie nauczyłem.
  • Odpowiedz
@von_scheisse: kupiłem w internetowym sklepie wydawnictwa wcześniej, tak więc od bodajże 6 dni już ją mam. dobrze się czyta, jestem na 148 stronie. Brakuje mi takiego podsumowania w formie tabelki danych zagadnień przy np: słodach. W tabelce widziałbym: nazwa - co wnosi do piwa. Niby w tekście są takie informacje jednak w tabelce łatwiej byłoby to porównać, odnaleźć. W tabelce na stronie 34, o chmielach tak samo przydała by się
  • Odpowiedz
@von_scheisse: Raczej tego nie kupię, wątpię bym dowiedział się czegoś nowego o piwie. Z resztą nie mam zamiaru nabijać kabzy wydawnictwu, które publikuje książki Grossa, Bonieckiego i innych pajaców fetowanych przez gazetę Michnika.
  • Odpowiedz