Aktywne Wpisy
120_Dni_Sodomy +40
Ostatni dzień wakacji i trzeba wracać do korpo #programista15k fajne mam ciałko?
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
#pracbaza #pracait #p0lka #wakacje
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
Dlaczego Polacy nie są zainteresowani kobietami z zagranicy?
Prawie w ogóle nie widuje takich par ale widuje dużo par Polka+zagraniczny. Kwestia wyglądu to durny stereotyp chyba z lat 90 albo wczesnych 00 i obecnie większość gości 20-30 wygląda na prawdę dobrze (a przynajmniej w dużych miastach). W porównaniu z Polkami to obecnie mężczyźni wypdają lepiej, bardziej dbają o siebie i przykładają wagę do wyglądu/ubioru. Nawet widać obecnie trend, Polki
#afera z dupy na #wykop
Czuje dobrze #neuropa
Typowe :/
Ale wy tylko NEUROPA HEHE 4KONSERWY hehe.
Ja #!$%@? siegneliscie dna. Nawet mi was nie żal. Jesteście totalnie zamroczeni walka polityczna ktora odbywa sie w waszych glowach najczęściej. Elo.
To jest krwa wuj przykre ( ͡° ʖ̯ ͡°)
xD XD xd dx
Powtarzam wyzarlo wam obwody w bani od tego kwasu.
Generalnei to był idiotyczny pomysł.
MASA stracił swoją przydatność dla społeczeństwa. Teraz jest tylko pasożytem.
A tu mamy masowe walenie konia do tego, że zbanowano osobę, która miała inne poglądy. Jeżeli nie zgadzacie się z komentarzem, za który dostał bana jesteście po prostą bandą debili. Powtórzę - bana dostał za komentarz o moderacji i masie, a nie za spam polityczny czy co tam sobie ubzduraliście. I to wy teraz myślicie