Wpis z mikrobloga

Skąd ten hejt na #gonciarz na wypoku? Najśmieszniejsze są komentarze mówiące o nim jako "żebraku" podczas gdy nie prosił w żaden sposób o finansowanie na Patronie xD Niektórym się już w dupie poprzewracało, i myślą że jak ktoś ma patronite to znaczy że c--j, j---ć robotę, trzeba robić zajebisty content na YT 24/7 xD Podoba Ci się twórczość Krzyśka? Wesprzyj go. Nie podoba się? Miej w------e, ale sianie jadem i p---------e o nim jako o złodzieju i żebraku to s----------e przewyższające nawet wykop.peel

#polskiyoutube #takaprawda
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale on ma normalna prace. YT to hobby

@realbs: nawet jeżeli ma normalną pracę to i tak zdaniem wykopków wrzucając filmiki na youtube pokazuje że to podczłowiek. Niestety ale dużo wykopków jest upośledzona aby olać coś co ich nie dotyczy. Więc muszą wylać brud na wszystko co im się nie podoba. No i są bardzo zawistni "no jak można zarabiać robiąc filmiki w internecie, prawdziwa praca to 8 godzin w
  • Odpowiedz
Gonciarz po prostu nie ma żadnego contentu. Nagrywa filmy o tym że nagrywa filmy. Taki typowy polski celebryta, jest sławny bo jest sławny. Zbiera kasę na nowy sprzęt z patronite? z tego co widzę na patronite to już mógłby niezle studio filmowe wyposażyć.
Mam nadzieję że ludzie w końcu się zorientuja że król jest nagi. Chyba że teraz takie pustoslowie się sprzedaje, to życzę przyjemnego oglądania jego fanom. Dla mnie ten gosc
  • Odpowiedz
@adgebworthy: @durielek: @Depth_Charge: @wobe:
i inni hejtujący Gonciarza, jesteście zmęczeni zawartością daily vlogów Gonciarza? Nie lubicie Gonciarza? Wkurza was Gonciarz? Formuła dialyvloga wam się przejadła? Od time lapsów (lapsów hue hue hue) bolą was oczy?

To mój audiolog, eksperyment, zmierzenie się z formą podkastową MOŻE do was trafić!

Zapraszam do odsłuchu mojego autorskiego programu (mojego i mojego różowego) który zwie się "Po Nitce do Szafy"
  • Odpowiedz
@rudy2007 jak Ci się nie podoba, to po co narzekasz? Nikt nie zmusza do oglądania gonciarza, a żalicie się na niego jakby was posadzili siłą przed kompem i kazali na niego patrzeć 24h/dobę. Nie puszczają go w tv, nie zapraszają jako eksperta do programów, nie każą na niego płacić, decyzja o jego oglądaniu jest całkowicie dobrowolna i możliwa tylko w wyniku świadomego kliknięcia w jego kanał. Dlatego moje pytanie brzmi CO
  • Odpowiedz
Bo wybija sie ponad przeciętność to wiadomo rak hehe jedyne co nie rak to komputer wykop o granie w gierki
  • Odpowiedz
@rudy2007: taka formuła daily vloga, ta pierwsza seria z japoni gdzie opowiadał i nagrywał dużo żarcia i innych ciekawych rzeczy była świetna - zupełnie nie rozumiałem co można mu mieć do zarzucenia dopóki nie zobaczyłem "wybuchających beczek" (czy jak to się tam zwie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz