Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
#polskiyoutube #takaprawda
@realbs: nawet jeżeli ma normalną pracę to i tak zdaniem wykopków wrzucając filmiki na youtube pokazuje że to podczłowiek. Niestety ale dużo wykopków jest upośledzona aby olać coś co ich nie dotyczy. Więc muszą wylać brud na wszystko co im się nie podoba. No i są bardzo zawistni "no jak można zarabiać robiąc filmiki w internecie, prawdziwa praca to 8 godzin w
Mam nadzieję że ludzie w końcu się zorientuja że król jest nagi. Chyba że teraz takie pustoslowie się sprzedaje, to życzę przyjemnego oglądania jego fanom. Dla mnie ten gosc
i inni hejtujący Gonciarza, jesteście zmęczeni zawartością daily vlogów Gonciarza? Nie lubicie Gonciarza? Wkurza was Gonciarz? Formuła dialyvloga wam się przejadła? Od time lapsów (lapsów hue hue hue) bolą was oczy?
To mój audiolog, eksperyment, zmierzenie się z formą podkastową MOŻE do was trafić!
Zapraszam do odsłuchu mojego autorskiego programu (mojego i mojego różowego) który zwie się "Po Nitce do Szafy"
A z piwnicy to ty wyszedłeś w końcu? Masz tak zajebiste słownictwo, że....a co ja
Nawet wyrażać się
@wykopowaswinia: jak wyżej napisałem sama formuła mi nie przeszkadza, szafa moim zdaniem robi to ciekawiej i lubię sobie czasem puścić.