Aktywne Wpisy
sawardega +97
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma
Siemka.
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
Mam 21 lat, nigdy nie miałem dziewczyny.
Jestem strasznie samotny - wygłodniały dotyku, już nawet nie mówię o seksie ale o chociażby zwykłym przytuleniu się do kogoś, laski mają z tym łatwiej bo nawet te samotne przytulają się z koleżankami :(
do rzeczy
Kieruje moje pytanie do starszych mądrzejszych kolegów, myślicie że założenie konta na tinderze ma dla mnie jakikolwiek sens? przyszła mi do głowy taka opcja ponieważ nie pije alkoholu
#polskiyoutube #takaprawda
a, @realbs przyszło mi jeszcze jedno do głowy: po Krzysztofie po tym, co zaprezentował przed zbiórką można oczekiwać więcej niż od gimbusa, który handycamem z komunii filmuje codzienną drogę do szkoły i na ławeczkę z ziomeczkami. A, niestety, coraz mu do tego bliżej.
Komentarz usunięty przez autora
Może się mylę, ale gonciarz chyba stał się popularny głównie przez serię "zapytaj beczkę" czy jakoś tak.
@rudy2007: no widzisz, faktycznie jego filmiki nie są odkrywcze, ale znajdź mi drugiego takiego, który opowiada o swoim nudnym życiu i chcą go słuchać setki tysięcy ludzi. Rzeczywiście, nic prostszego! Weź zainteresuj pół miliona ludzi swoim życiem - stać cię na coś takiego?
I oczywiście mam zrobić lepiej. Najwspanialszy argument internetów.
Co ci w tym aż tak przeszkadza, że komuś się jednak może nie podobać? :P
@realbs: Bo jak publikujesz filmiki na youtube zamiast zająć się normalną pracą to znaczy że jesteś najgorszym typem człowiek. Tak przynajmniej uważa duża część wykopków
ale podniecania się nim też ni rozumiem. Oglądałem jego vlogi przez jakiś czas ale przestałem, bo on po prostu nie ma nic ciekawego do powiedzenia
"o, to jesteśmy, sobie idziemy co nie, wpadamy na ramen"
"o jaki dobry ramen"
"no dobra to teraz timelapsik"
"a teraz #!$%@? sushi"
"no, to do zobaczenia ludziska"
Komentarz usunięty przez moderatora