Wpis z mikrobloga

@Drmscape Nie, fita było 5m, z czego cloak za prawie 4. Reszta to był loot którego oczywiście nie odwiozłem bo chciałem jeszcze jedną anomalię przeskanować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Siedzę głównie w WH ale to były pierwsze 2 anomalie jakie trafiłem zanim WH wyskanowałem.
@Drmscape: ładnie, ja dopiero na początku drogi jestem i trenuje skille. Za 10 dni kupie jakiś poważniejszy statek do eksploracji, bez covert ops cloaka nie wchodzę w wyższe koszta :) Wiesz może czy WH w null się różnią lootem od WH w low sec? Czy po prostu, wormhole to wormhole?
Wiesz może czy WH w null się różnią lootem od WH w low sec? Czy po prostu, wormhole to wormhole?

@greq: chodzi ci o to, czy ma znaczenie to, czy dostajesz się do W-space z highsecu czy z nulla? Nie ma to znaczenia, w-space to w-space. W jednym systemie w w-space możesz mieć dziury i do highsecu i do nulla i do innych systemów w w-space. Zalecam większą ostrożność przy robieniu
No właśnie wczoraj kompletnie zignorowałem wszystkie moje zasady i sobie skanowałem ot tak, po drodze do spokojnych systemów, w których zazwyczaj urzęduje w low. Świetna lekcja na przyszłość.