Wpis z mikrobloga

@Syn_Krzysztofa: Mi kiedyś Januszbiznesu oferował za galaxy S5 pordzewiały rower górski, który z wyglądu przeleżał 2 zimy na zewnątrz. Telefon wart 1000 PLN za rower, który można nabyć za 100-200 zł u handlarza. Dodam, że zamiana bez dopłaty.
  • Odpowiedz
@Syn_Krzysztofa: Tylko Allegro, bez odbiour osobistego i w ogóle nie czytać maili - przychodzi wpłata przez PayU to wysyłam na adres z systemu, nie przychodzi to wypełniam formularz zwrotu prowizji i to cała interakcja. Inaczej można zwariować przy próbie sprzedaży czegokolwiek w tym kraju.
  • Odpowiedz
  • 4
@Piw_Benzyna s3 igłę kupisz za 450 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ludzie to nie ludzie... Napiszesz "nie wysyłam" to pytają za ile wysyłka i czy można za pobraniem, napiszesz "nie wymieniam" to wymiana za ciągnik, wózek dla dzieci, czy coś... Ech ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Piw_Benzyna: Jeszcze rozumiem powiedzmy targowanie się z kategorii "jestem za godzinę jak opuści pan dwie dychy na paliwo", ale na co liczą ludzie którzy zaczynają negocjacje od zbicia połowy ceny to nigdy nie ogarnę:)
  • Odpowiedz
@kyaroru tak samo. W sumie mam całe OLXy i tym podobne. Tylko wysyłka po wpłacie na konto. Wiadomości też nie czytam. Za dużo nerwów zepsułem przy odbiorze osobistym
  • Odpowiedz