Aktywne Wpisy

cirilla1989 +327
Może to dziwne/śmieszne a może nie. 80% klientami kwiaciarni przy cmentarzach są panowie którzy stracili zony/partnerki i kultywują ich pamięć przychodzac nawet 2x w tygodniu zapalić znicza czy kładąc kwiatka. To tak z moich obserwacji z pracy. Smutna prawda o kobietach trochę.
#praca #pracbaza #pamiec #niebieskiepaski #kultura
#praca #pracbaza #pamiec #niebieskiepaski #kultura

Patus_z_bloku +165

Na moje nieszczęście kamera z mojego auta nic nie nagrała tego dnia, więc nie mam dowodu, że koleś jechał za szybko.
W tej chwili jest moje słowo, przeciwko jemu. Mój szef nie ma jaj, żeby podjąć konkretne kroki i chce z mojego depozytu za auto wziąć kasę za naprawę obu aut, a mi się nie uśmiecha płacić za bmw jakiegoś rumuńskiego sebixa. Auta nie są mocno uszkodzone, ale prawie 900 funtów kosztów.
Podobno w #uk w takiej sytuacji, gdy nie można ustalić winnego każdy płaci za swoją szkodę.
Czy ktoś mi podpowie jak najlepiej wyjść z tej nieprzyjemnej sytuacji ?
#pytanie #zalesie
źródło: comment_62yazdKxavpX3KIWCgIbNRKRP5mJ0pe6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Jezeli jestes pewny ze wypadek byl nie z twojej winy to chyba na twoim miejscu ja bym sie zglosil do ubezpieczalni sprawcy prosza o wyplate.
PS.Szef ogólnie jest spoko, tylko chce iść po najmniejszej linii oporu, bez szkody dla niego.
źródło: comment_fSZG4nxn5UDYetBZemk46v5oU56zbA0a.jpg
Pobierzźródło: comment_os9tTORNZOYNjOFxKxMIswQtlRTAh4P5.jpg
PobierzPrzeczytaj sobie tez to, może cos ciekawego znajdziesz http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&f=10&t=639550