Aktywne Wpisy

Hortennsia +146
Pamiętam ten moment kiedy uświadomiłam sobie, że granie w lola i ranking tam nie ma żadnego sensu. Grałam dużo i za wszelką cenę chciałam się utrzymać w Masterze. Normalnie trenowałam, oglądałam jakieś poradniki i turnieje. Momentami było fajnie.
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
Najlepiej wspominam ferie i święta zimowe przed kompem. A potem przy każdym resecie rangi pojawiała się myśl "po co to robię?" , "jakie to ma w sumie znaczenie?".
Zaczęłam coraz częściej czuć, że marnuje
źródło: wwi
Pobierz
Soothsayer +69

Nawiązując do tego wpisu, tak wygląda przykładowe menu dotykowe jakie można sobie przypisać na analogu albo touchpadzie Steam Controllera. Zróbcie to na pilociku do Xboxa ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jeśli ktoś jest zainteresowany to moja konfiguracja z idealnie ustawionym żyroskopem jest wrzucona na serwery Steam, ale niestety nie wiem jak ją udostępnić bezpośrednio bez szukania.
#pcmasterrace #steamcontroller #ets2
źródło: comment_zWGPJ65vd0qeGSJXGVVKtCbOVAWG9N7n.gif
Pobierzhttp://www.pcgamer.com/valve-is-adding-full-dualshock-4-configurability-to-steam/
źródło: comment_IUcY4q97Hsxp8RCUJqclwmUsBWMYllzq.jpg
Pobierz