Aktywne Wpisy
groman43 +1040
AgentGecko +1
Co szanowne grono ekspertów myśli o takim mieszkaniu trzypokojowym 46 m2 dla singla? Jakie plusy, jakie minusy? Ktoś może ma podobne i podzieli się wrażeniami?
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
Wiem, że małe jak na 3 pokoje, ale czy byłoby dużo lepsze jakby zamiast tego jednego pokoju był większy salon z aneksem?
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #nieruchomosci
1. podpinasz dysk USB pod kompa.
2. przełączasz kompa w tryb uśpienia
3. odpinasz dysk z USB i wpinasz w ten port inny dysk
4. wybudzasz komputer
5. po wybudzeniu niepełnosprawny system nie weryfikuje podpiętych dysków pod USB, więc nie połapał się do końca, że właśnie podmieniono dyski na porcie. Menedżer wyświetli zawartość nowego, ale będzie chciał dane traktować po staremu. Robi się rozpidziel, ale jeszcze tego nie wiesz. Na razie masz utrudniony dostęp do plików.
6. i właśnie powoli następuje utrata danych. Obyś nie miał tam nic ważnego. Kutwo. I obyś robił sobie backupy dysków backupowych. Kutwo X2.
Dodam tylko, że usterka funkcjonuje od wielu lat. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#windows10 #gorzkiezale #zalesie #windows
@piotrulos: no to coś źle sprawdzałeś. Zrób krok po kroku i pamiętaj, kiedy wymieniać dyski na tym samym porcie USB.
1. podepnij dysk przez usb.
2. wejdź do jakiegoś folderu na tym dysku (by menedżer był odpalony).
3. uśpij
4. wyciągnij dysk
5. wepnij w ten port inny
6. uruchom kompa z uśpienia
7. spróbuj coś odpalić
Co ciekawe, u mnie wywaliło zupełnie niezwiązane dane z tym, co klikałem (np. poleciał cały folder z grami z uplaya).
Musisz na kolanach prosić ubuntu, żeby ci łaskawie oddało plik. Super system bulwo.