Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
#motocykle
@Crea: No ja dzisiaj akurat spieszyłem się i membrany nie założyłem, ale kurtka sama też się jeszcze nie poddała.
@Drail: mam bardzo dobrze spasowany, więc do interkomu będę musiał podciąć sobie trochę, żeby słuchawki się zmieściły, no i pin locka muszę dokupić bo w standardzie nie było. Najcichszy nie jest. Ale
@Stitch: ja próbowałem, wkładałem te płaskie słuchawki i po 500 m musiałem się zatrzymać i wyjąć bo tak mnie cisnęły, że łeb mi pękał. Narazie jeżdżę na takich wkładanych do uszu słuchawkach od telefonu, bo inaczej nie da rady.
ja mam słuchawki jeszcze na tych piankach.. :P
przymierzałem jeszcze taki na kablu co był. Zresztą przepiorka jeszcze z tymi słuchawkami od niego jeździ, więc może widziałeś. Słuchawki były tam takie płaskie wklejane na rzep, a z tego co widziałem w kilku nowych bezprzewodowych to same słuchawki wyglądają podobnie, dlatego narazie sobie taki zakup odpuściłem.
@staryhaliny: chodzi Ci o ten na nos? miałem od nowości, był chyba osobno w kartownie jak kupiłem.