Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
hugoprat +442
Fajnie się tam bawicie @santanderbankpolska
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
Najwyższa pora zmienić bank na taki, który nie będzie mnie śledził, sprawdzał co, gdzie i kiedy kupuję, za ile i nie będzie mi wyliczał każdego pierda z CO2. Ha Tfu!
#santander #santanderbankpolska #bankowosc #finanse #pieniadze #ekologia #ekooszolom
#bekazkatoli #bekazprawakow #aborcja #wiaraczyniczuba ##!$%@?
@wjtk123: Mnie tego tlumaczyć nie musisz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale wiecie co jest problemem? To, że jak nauczyciel okaże sie pedofilem, to ani szkola ani kurator poźniej nie utrudniają później w skazaniu tego człowieka. Póki KK nie bedzie wypalal takich przypadkow bialym żelazem, póty ludzie będą ciągle mówili o pedofilii z Kosciele. Nawet jak statystyki będą mowiły, że korelacji nie ma.
Jakiś sauce? Nie slyszalem o takich przypadkach.
No i jednak mowimy bardziej o Polsce, USA to troche inna specyfika.
W Polsce, znając wszechwładzę dyrektorów szkół, jest myślę podobnie.
Dzieki, poczytam :)
@Hulk: a mozesz rozwinac?
bo owszem - stres wplywa na problemy z plodnoscia.
Zaburzony jest cykl, problemy z owulacja - ale zastanawia mnie, jaki to mechanizm zachodzi w sytuaacji kiedy w ciele kobiety znajduje sie juz uwolniona komorka jajowa, a do jej drog rodnych gwalciciel wprowwadza plemniki.
Co, stres powoduje jakąs blokade mechaniczna, czy co? Ze do tego
Komentarz usunięty przez autora