Aktywne Wpisy

ibleedforyou +444
Twoja stara mieszka w bloku rysunkowym

Małe przypomnienie:
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.
Jeśli umrzesz dziś, w ciągu kilku dni ktoś inny zajmie twoje miejsce. Weź urlop. Korzystaj z L4, gdy tego potrzebujesz.
Wyłącz powiadomienia po pracy.
Postaw siebie na pierwszym miejscu.

Szczerze mówiąc nie wiem jakie właściwe tagi użyć.
Sprawa jest taka: syn kumpla wchodzi powoli w wiek dojrzewania i kumpel chciałby kontrolować jakie rzeczy syn wysyła i odbiera poprzez Whatsapp. Jako że kumpel jest kompletną nogą into komputery i telefony zapytał mnie. Ja natomiast, nigdy nie używałem whatsappa i nigdy się nie interesowałem tego typu "szpiegowaniem" więc pytam się tutaj:
Czy jest jakiś sposób na kontrolę rodzicielską i wgląd w treści przesyłane przez tą aplikację? Kumpel wygoglował jakiś whatsapp snifffer ale mu to odradziłem bo mi to na kilometr śmierdzi zainfekowaniem komputera i telefonu jakimś gównem.
@StaryZdzich: wstępnie mu powiedziałem że najprawdopodobniej nie da się tego zrobić i że ten sniffer to już prędzej źródło wirusów. Będę musiał jakoś mu to wyperswadować bo już był gotów wysyłać jakieś sms na numery podane na stronkach w celach "rejestracji" (