Aktywne Wpisy

kutmen2 +141
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

awakening88 +188
Trzeźwi plusują, a najebusy śpią dalej #kontrolatrzezwosci
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Twoja opinia o aborcji, jest Twoja nic mi do niej, my komentujemy raczej ultrakatolicki zakaz wszystkich aborcji. Kobieta to nie jest przedmiot, którym ty jako mężczyzna masz prawo zarządzać. Jest zgwałcona powinna miec prawo usunąć ciąże, ciąża jest z mikrocefalią acefalią czy innymi chorobami, które po urodzeniu gwarantują śmierć dziecka - również powinna miec ku temu prawo.
wygląd, młodość Twojego ciała > życia innego człowieka?
Czy jeżeli ktoś z Twojej rodziny byłby śmiertelnie chory i jedyne co mogłoby mu pomoc to 9 miesięcy Twojego cierpienia np w kamieniołomach albo innym miejscu pełnym bólu i ciężkiej pracy to uratowałabyś życie tej osoby?
Aborcje były i będą, jeśli państwo aborcji w Polsce zakaze, to albo kobiety będą się skrobać za granicą albo powstanie w Polsce czarny rynek, gdzie będą umierać po wykonanej brudnymi przyrządami aborcji.
Nie :)
@Heibonna
Miłego dnia, będę sie za Ciebie modlił.