Aktywne Wpisy

xiv7 +1
Jak słusznie zauważyliście Iran sponsorował międzynarodowe islamskie grupy terrorystyczne i jak słusznie zauważyliście bardzo dobrze że Izrael z innymi krajami go dojeżdża, oby tylko oszczędzano cywili (już nie wspominając o zagrożeniu naszej wschodniej granicy przez szachidy)
#iran #izrael #usa #wojny
#iran #izrael #usa #wojny

orkako +32
Dzisiaj nauczyłem się pływać. Co prawda tylko na plecach, ale przepłynąłem 16 razy cały basen. Jestem z siebie dumny.
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę
Odkąd realizuję moja listę rzeczy odkładanych na później, mam wiele powodów do dumy. No i kupiłem drążek do podciągania. Jutro więc będzie wiercenie dziur w ścianie tylko coś musze zrobić z kanapą. Trochę szkoda wyrzucić, ale nie mam co z nią zrobić. Jutro w sumie umówiłem się do kina, wiec pewnie nie tknę

Siema murki, chce zrobic mini aplikacje internetowa. Potrzebuje do tego JEDEN endpoint ktory zwroci mi tego samego JSONa getem, ktorego wsadzilem putem. Jakich technologii powinienem uzyc, zeby sie nie nakonfigurowac, nakodowac, ale zeby dzialalo na openshifcie.