Mirki, sprawa jest. Moglibyście mi napisać jakie trzy pozycje książkowe wywarły na Was największe wrażenie? Pora zrobić jakieś zapasy na zimę ;) pozdrawiam #ksiazki #dziendobry #kiciochpyta
@Gregorius123: 1. Dallas 63, Pod Kopułą, Bastion - S.King. Umieszczam pod jedną pozycją, bo są to moje ulubione książki Kinga i do każdej z nich lubię wracać. Opasłe pozycje, ale przy żadnej się nie nudziłem i nie miałem wrażenia że można było to opisać krócej. Wręcz przeciwnie, chciałbym żeby były dłuższe. 2. Na wschód od Edenu - J. Steinbeck. Książka którą kupiłem na jakiejś promocji i przeleżała na półce pewnie
@Gregorius123: 1) Mistrz i Małgorzata - liczyłem, że nie spodoba mi się, a stało się wręcz odwrotnie 2) Nowy Testament Pisma Świętego 3) Życie na pełnej petardzie - zawsze lubiłem ks. Jana. Teraz lubię go jeszcze bardziej (。◕‿‿◕。).
@Gregorius123 Obczaj 2 książki Dicka - 'Czy androidy marzą o elektrycznych owcach' i 'Ubik'. To Sci-fi, ale bardzo przystępne i umysł po nich roz***any, tak jak po roku 1984(✌゚∀゚)☞,
1. Dallas 63, Pod Kopułą, Bastion - S.King. Umieszczam pod jedną pozycją, bo są to moje ulubione książki Kinga i do każdej z nich lubię wracać. Opasłe pozycje, ale przy żadnej się nie nudziłem i nie miałem wrażenia że można było to opisać krócej. Wręcz przeciwnie, chciałbym żeby były dłuższe.
2. Na wschód od Edenu - J. Steinbeck. Książka którą kupiłem na jakiejś promocji i przeleżała na półce pewnie
2) Nowy Testament Pisma Świętego
3) Życie na pełnej petardzie - zawsze lubiłem ks. Jana. Teraz lubię go jeszcze bardziej (。◕‿‿◕。).
1. J. Kerouac - W drodze
2. C. McCarthy - Droga
3. F. Kafka - Zamek