Aktywne Wpisy
adrian1207 +718
#oszukujo dzisiaj z rana przywitał mnie telefon z PKO, żeby potwierdzić umowę o pracę do umowy kredytowej. Żadnego kredytu nie brałem, więc gość mówi, że w takim razie to zgłasza, blokuje wniosek, pyta w jakim banku mam konto i że poinformuje mój bank o próbie wyłudzenia, że zaraz mój bank się skontaktuje. Faktycznie zadzwonił numer prawidłowy mojego banku, dostałem prawidłowego smsa od mojego drugiego banku (prawilny sms), że moje kanały dostępu zostają
betonowysedes +287
Tym wszystkim którym przeszkadza w lato upał 30 stopni to teraz macie cudowna pogodę. Delektujcie się nią, śmiało na spacer, rower czy motor. Jest przecież tak pięknie, komary Was nie gryzą, słońce w monitor nie świeci. Mozna coś w ogródku zrobić, taka pogoda daje tyle możliwości. W końcu się nie pocicie też . Naprawde jest cudownie XDDDD
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@?
Tak naprawdę to beka z Was, normiki.
My, przegrywy, nigdy nie przeżyjemy rozwodu, ani rozstania po latach. Nikt nam nigdy nie doprawi rogów.
Nigdy nie dostaniemy wiadomości, że ktoś z naszych najbliższych zginął w wypadku.
Nie będziemy słyszeli, że nasze dziecko jest nieuleczalnie chore, nie będziemy musieli się nigdy o nikogo, poza nami samymi martwić.
Nasz jedyny problem, to zdążyć po czipsy i batony przed zamknięciem żabki. Cóż, na swój sposób #przegryw jest piękny.
#wygryw #feels #tfwnogf #stulejacontent #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Antynatalizm zawsze na propsie
Takie tam pitu-pitu. W tym zdaniu 'żyjesz' można rozważać na 1000 sposobów. Dla ciebie 'żyć' = posiadać dzieci, a dla innych podróżować. Myślę że jednak taki feuer bardziej 'żyje' niż moje koleżanki z podstawówki, które po zdaniu matury zaczęły rodzić dzieciaki i do końca życie będą siedzieć w domu i pracować na kasie w biedronce.
@notrzeba:
No w sumie przesadziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Nigdy nie dostaniemy wiadomości, że ktoś z naszych najbliższych zginął w wypadku.
Nie będziemy słyszeli, że nasze dziecko jest nieuleczalnie chore, nie będziemy musieli się nigdy o nikogo, poza nami samymi martwić.
pewnie bait, ale...
nigdy nie przeżyjesz ślubu ani zakochania z wzajemnością, nigdy nie będziesz się mógł cieszyć z sukcesu swojego dziecka, nie usłyszysz,
RóżowyPrzegryw: co bo
Komentarz usunięty przez autora