Wpis z mikrobloga

@Bethesda_sucks: Jagged Alliance 2 w wydaniu miecza i topora, no wreszcie! Poza tym mało jest dungeon crawlerów w rzucie izometrycznym/widoku z góry. Z wiadomych względów, prawda, ale od czasu do czasu miła jest taka odmiana. Wygląda całkiem nieźle.
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Z opisów zapowiada się zacnie. Taktyków na rynku jest sporo, ale rozbudowanych i hardkorowych już nie za dużo. Jakby było coś na poziomie Darkest Dungeon to już byłbym zadowolony, ale skoro robi to ekipa od AoD to może można liczyć na coś więcej.

Swoją drogą, jak ktoś chętny na turowego taktyka to LEgends of Eisenwald jest całkiem niezly, dużo na razie nie pograłem, ale póki co oceniam spokojnie 6/10.
  • Odpowiedz
@Asterling: Drewniana? Nie za bardzo wiem co przez to rozumiesz. IMO nie było nic lepszego od czasu JA2. Może DOS miałby start, ale to tylko ze względu na wpływ środowiska na walkę i reakcji żywiołów na siebie. Jeszcze Underrail był całkiem niezły, ale to nie poziom AoD.
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Bardzo dobra wiadomość, ja mam tylko nadzieję, że jednak gdzieś co nieco tekstu do czytania dadzą, bo świat jest bardzo ciekawy. Zabijanie zabijaniem, chcę też trochę fabuły.
  • Odpowiedz