Wpis z mikrobloga

@JamesMoriarty: Oczywiście i niech cię to cieszy bo przynajmniej byle kto ci domeny nie wyniesie. Dla firm chcą odpisów aktualnych z podpisami wg sposobu reprezentacji. Domeny.pl szczerze nienawidzę bo chcą 100zl za wydanie kodu.
  • Odpowiedz
Domeny.pl szczerze nienawidzę bo chcą 100zl za wydanie kodu.

@Saeglopur: Coś mi się tu nie zgadza. Authinfo powinno być wydane za darmo i bezzwłocznie.

Na żądanie Abonenta Partner obsługujący nazwę domeny zobowiązany jest niezwłocznie wydać kod authinfo, który umożliwi przeniesienie obsługi. Partner nie może uzależniać wydania kodu od uprzedniego spełnienia dodatkowych
  • Odpowiedz
@Squall27: Właśnie tego się obawiam. Uciekłem od nich z hostingiem, ale z domenami przez wymagania dałem sobie spokój. Teraz zmieniłem serwer i chce sobie DNS'y przypisać, ale mają jakiś błąd w panelu i nie mogę nic do nich przypisać.
@mars83: W sumie mogę ich spytać. Może da się zakryć pewne informacje.
@Saeglopur: Jakby chcieli kasy to byłby już szczyt wszystkiego.
@Logan00: Jak będą robić
  • Odpowiedz
@JamesMoriarty: niestety takie zasady ma consulting service obsługujący te domeny i z tego co wiem jest to zgodne z naskowymi wytycznymi a jest to tłumaczone tylko identyfikacja właściciela. Nic nie zrobisz.
  • Odpowiedz
@mars83: chodziło mi tylko o analogię w identyfikacji kogoś. Przy domenach chodziło o to że firmy dzwoniły po ludziach angażując że będą mieli taniej o za nich robili transfery.
  • Odpowiedz