Aktywne Wpisy

dawid131 +556
Ku#*wa, wracam z tej trasy i nie ma ch*ja we wsi, zagaduję do tej konduktorki. W zeszłym tygodniu 2 razy trafiłem na nią i tak mi się patrzy w oczy że musi być coś na rzeczy. Ja wiem o tym, ona też pewnie jest wstydliwa. Podoba mi się jak sku*wysyn. Dajcie z 20 plusików na odwagę bo jestem podjarany.
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
Znalazłem jej fotkę w necie. Chyba warto?
#pkp #zwiazki
źródło: 123
Pobierz
enten +315

Cześć! Pora się pokazać, przeglądam ten tag i wykop już od dłuższego czasu ale nie zakładałem konta. Jakiś czas temu trafiłem na wilds.io i wpadł mi do głowy pewien pomysł na grę, jako grafik 3d nie potrafię sam programować i pewnie jeszcze długo nie będę, dlatego postanowiłem napisać do @rezoner czy nie moglibyśmy zrealizować go razem. Przedstawiłem mu pomysł oraz koncepty i ku mojemu zaskoczeniu zgodził się. Gra będzie przeglądarkową strzelanką multiplayer z mechami nastawioną na szybką rozgrywkę.
Wrzucam screen z 3ds maxa uzbrojenia jakie będzie dostępne na start. Od lewej machine gun, rocket launcher, tesla gun, flak canon, grenade launcher dla dwóch skinów.
źródło: comment_5hxHrM8gGQ7XNX3BgcXZgokml98TLBYc.jpg
Pobierzźródło: comment_4uUwMyZg2mhsTWDUC1olbHd57mvQpkUS.jpg
PobierzA tak swoją drogą, jak się czujesz z faktem że programista bez grafika sobie poradzi, ale grafik bez programisty nie?
źródło: comment_f8HdGKyUa3tmJFIJv6NYHumad3QGXH9I.jpg
Pobierzźródło: comment_YmbiyuBAE7Hs20w5n8Xilo9GvwYevmIW.jpg
Pobierz