Rooted or jailbroken devices are not supported by Pokémon GO.
Changelog:
- Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance. - Made it easier to select smaller Pokémon on the screen. - Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation. - Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating. - Pokémon GO Plus support - Minor text fixes.
@psposki: To faktycznie, 1-2 dni i Dragonajt będzie. Mi brakuje 36 cuksów ( ͡°ʖ̯͡°) Ale wszystkie ewolucje, na których mi zależało, mam już za sobą (prócz Vileplume), więc tylko z Dratinim będę jeździł rowerem i nabijał kilometry.
@Rabusek: nie wiem, nie mam dostępu do statystyk. Gra masowo traci popularność a oni odcinają całkiem sporą grupę graczy. Nie wiem jak jailbreak, ale root to nie jest nic złego, wręcz podstawa żeby poblokować reklamy czy przywracać backup
@Rabusek: toż to mało kto majacy roota w ogole gra w pokemony. Gra się kończy, sami to przyznają takim ruchem ;) Zresztą już wcześniej było wiadome że to zmierza ku końcowi - odbanowali cziterów.
@Rabusek: to niech grają. Ja w to nie gram bo nie potrafią ogarnąć cziterów + szkoda mi męczyć telefon apką która go drenuje, jest nadal niedopracowana + całe mnóstwo bugów ;) Poczekam pół roku, może rok, aż to dopracują (o ile to tyle przetrwa).
@Rabusek: XDDDD oczywiście że są :D ba, dzisiaj braciak mi mówi że są nowe odpały po gymach w okolicy. A w internecie aż huczy od nowych cheatów obchodzących ich marne zabezpieczenia.
AKTUALIZACJA LEEEECIIIIIII
Przy okazji:
Changelog:
- Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance.
- Made it easier to select smaller Pokémon on the screen.
- Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation.
- Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating.
- Pokémon GO Plus support
- Minor text fixes.
#pokemongo
źródło: comment_wDL2gQnY1e5DoPOoCjBNVGPu101JHUBv.gif
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_I2OTyqv6OYoy0NjEoqaigUtlKeiVYaHL.jpg
PobierzMi brakuje 36 cuksów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale wszystkie ewolucje, na których mi zależało, mam już za sobą (prócz Vileplume), więc tylko z Dratinim będę jeździł rowerem i nabijał kilometry.
@Rabusek:
no jak zawsze, nie potrafią sobie poradzić z bociarzami to najlepiej w---------ć power userów z gry.
@Rabusek: toż to mało kto majacy roota w ogole gra w pokemony. Gra się kończy, sami to przyznają takim ruchem ;) Zresztą już wcześniej było wiadome że to zmierza ku końcowi - odbanowali cziterów.
@rdy: ja tam wiem że są apki które bez roota blokują reklamy.
@SunnO: 30mln dalej gra. :)