Wpis z mikrobloga

https://plus.google.com/u/0/+pokemongo/posts/hhrNetoe3hJ

AKTUALIZACJA LEEEECIIIIIII

Przy okazji:

Rooted or jailbroken devices are not supported by Pokémon GO.

Changelog:

- Implemented Buddy Pokémon: Trainers will now be able to choose one of their Pokémon to be their buddy. A Trainer can earn Candy for their Buddy Pokémon by walking a certain distance.
- Made it easier to select smaller Pokémon on the screen.
- Fixed an issue where Eggs would sometimes hatch without displaying the animation.
- Improved performance reliability when a device switches networks to no longer cause the application to hang or stop updating.
- Pokémon GO Plus support
- Minor text fixes.

#pokemongo
Pobierz Rabusek - https://plus.google.com/u/0/+pokemongo/posts/hhrNetoe3hJ

AKTUALIZACJA LE...
źródło: comment_wDL2gQnY1e5DoPOoCjBNVGPu101JHUBv.gif
  • 20
Rooted or jailbroken devices are not supported by Pokémon GO.

@Rabusek: cooo

I co, mam specjalnie dla pokemonów odrootować telefon? xD

zaraz jakiś moduł xposed znajdę i koniec zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@psposki: To faktycznie, 1-2 dni i Dragonajt będzie.
Mi brakuje 36 cuksów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale wszystkie ewolucje, na których mi zależało, mam już za sobą (prócz Vileplume), więc tylko z Dratinim będę jeździł rowerem i nabijał kilometry.
@Rabusek: nie wiem, nie mam dostępu do statystyk. Gra masowo traci popularność a oni odcinają całkiem sporą grupę graczy. Nie wiem jak jailbreak, ale root to nie jest nic złego, wręcz podstawa żeby poblokować reklamy czy przywracać backup
Ile % poweruserów to cheaterzy/spooferzy?

@Rabusek: toż to mało kto majacy roota w ogole gra w pokemony. Gra się kończy, sami to przyznają takim ruchem ;) Zresztą już wcześniej było wiadome że to zmierza ku końcowi - odbanowali cziterów.
@Rabusek: są, ale ich skuteczność jest o wiele mniejsza niż zwykła podmiana pliku hosts. I drainują baterię dodatkowo bo leci wszystko przez vpna
@Rabusek: to niech grają. Ja w to nie gram bo nie potrafią ogarnąć cziterów + szkoda mi męczyć telefon apką która go drenuje, jest nadal niedopracowana + całe mnóstwo bugów ;) Poczekam pół roku, może rok, aż to dopracują (o ile to tyle przetrwa).
@Rabusek: XDDDD oczywiście że są :D ba, dzisiaj braciak mi mówi że są nowe odpały po gymach w okolicy. A w internecie aż huczy od nowych cheatów obchodzących ich marne zabezpieczenia.