Aktywne Wpisy
Dzwoni do mnie żona do pracy z płaczem i pyta się czy ma już pakować walizki, bo syn lvl 1,5 rzucił w tv piłka. ofc synkowi wybaczę bo to tylko jeszcze małe dziecko, ale jaka kara dla żony za nie upilnowanie dzieciaka. Do domu zostało jeszcze 2 godziny co proponujecie ? Jaka karę wymierzyć ?
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
Lukaszo5 +16
Miałem sporo preblemów technicznych. Zaczęło się od spalenia się komputra, potem zabrali mi internet, a na koniec jak już wszystko naprawiłem programy do obróbki filmów zaczęły fiksować z niewiadomych powodów. Nie wspomnę, że przez 3 dni nagrywałem ten odcinek bo ciągle coś mi się nie podobało. Na szczęście już jest. Jeśli ktoś ma jakieś inne argumenty co do poruszonego problemu to zapraszam do dyskusji.
https://youtu.be/-zttqT6JWsw
Może wystarczyło by wprowadzić karę, 5000 zł za to, że na autostradzie wyprzedzają się ciężarówki dłużej niż 30 sek. Dla obu kierowców ciężarówek.
Norweski radiowóz zajeżdża drogę Polskiej ciężarowce